Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Kvitt Band koncert az Art Caffé pincében

Kvitt Band koncert az Art Caffé pincében - 2012. január 7., szombat 21 órától Kvitt Band koncert az Art Caffé pincében.Az 1995-ös ígéretes kezdés után a Kvitt Band tagjai szétröppentek, hogy ki-ki magának próbáljon szerencsét. A lelkes rajongók alig kialakult tábora pedig nosztalgiázva mondogatta: 'bármi lehetett volna belőlük.' Aztán egyszer csak felröppent a hír, újra együtt a csapat, és koncert is lesz. Azóta ritka, de esemény számba menő alkalmakkal, kisebb-nagyobb kihagyásokkal megfordulnak Kézdivásárhelyen az Őszi Sokadalom színpadán, s ha az idejük engedi, akkor Rock-karácsonyokon is. Hangjuk, lelkesedésük ma is a régi, az idő múlását csupán a hajdani barátok gyérülő hajkoronája, és az emelvény előtt csápolók közt ide-oda totyogó „leszármazottak” növekvő hada érzékelteti. A mai negyvenesek generációja valószínű emlékszik még a hajdani Fortyogón megrendezett Sarjú koncertekre, a Petőfi moziban vagy az Ifjúsági klubban, a főtéri Cage House-ban tartott közös bulikra. Azóta azonban sokat változott a világ 'De mi akkor is csak játszunk, hogy ne feledjük el' igaz kissé ritkán, de optimistán szól a refrén.Az évek folyamán közreműködtek: Csurulya Csongor - ének, Vetró B. S. András - gitár, Baricz Lajos - dob, Tóth 'Ketske' Olivér - basszusgitár, Molnár „ Papa” András - dob, Daczó Barna - gitár, Csengery József  - dob, Vetró B. Barnabás - dzsembi, ütőhangszerek, Vidovenyecz Edina - vokál, Héjja Tamás - szaxofon.A belépés 5 lej.kvittband.multiply.com

2012. január 7., szombat 21 órától Kvitt Band koncert az Art Caffé pincében.

Az 1995-ös ígéretes kezdés után a Kvitt Band tagjai szétröppentek, hogy ki-ki magának próbáljon szerencsét. A lelkes rajongók alig kialakult tábora pedig nosztalgiázva mondogatta: "bármi lehetett volna belőlük." Aztán egyszer csak felröppent a hír, újra együtt a csapat, és koncert is lesz. Azóta ritka, de esemény számba menő alkalmakkal, kisebb-nagyobb kihagyásokkal megfordulnak Kézdivásárhelyen az Őszi Sokadalom színpadán, s ha az idejük engedi, akkor Rock-karácsonyokon is. Hangjuk, lelkesedésük ma is a régi, az idő múlását csupán a hajdani barátok gyérülő hajkoronája, és az emelvény előtt csápolók közt ide-oda totyogó „leszármazottak” növekvő hada érzékelteti. A mai negyvenesek generációja valószínű emlékszik még a hajdani Fortyogón megrendezett Sarjú koncertekre, a Petőfi moziban vagy az Ifjúsági klubban, a főtéri Cage House-ban tartott közös bulikra. Azóta azonban sokat változott a világ "De mi akkor is csak játszunk, hogy ne feledjük el" igaz kissé ritkán, de optimistán szól a refrén.

Az évek folyamán közreműködtek: Csurulya Csongor - ének, Vetró B. S. András - gitár, Baricz Lajos - dob, Tóth "Ketske" Olivér - basszusgitár, Molnár „ Papa” András - dob, Daczó Barna - gitár, Csengery József  - dob, Vetró B. Barnabás - dzsembi, ütőhangszerek, Vidovenyecz Edina - vokál, Héjja Tamás - szaxofon.

A belépés 5 lej.
kvittband.multiply.com

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!