A Váróterem nézői egy performansz jellegű előadást láthatnak, amely nem egy megszokott, lineáris módon felépített történetet mutat be, hanem érzelmek, hangulatok, állapotok bemutatásával próbálja a nézőket egy olyan atmoszférába varázsolni, ahol azok maguk dönthetik el, számukra mit is jelentenek ezek a kis jelenetek.

A kézdivásárhelyi Macskakő színjátszócsoport több, mint 8 éves múlttal büszkélkedhet Kolcsár József vezetése alatt, amelynek a mostani diákok már a harmadik generációját képezik. Ennek a lelkes, fiatal csapatnak a Váróterem munkacímmel rendelkező előadásuk már a második színpadi munkája, hisz a tavalyi évben már nagy sikerrel színpadra vitték a Kis herceg című előadásukat Antoine de Saint-Exupéry szövege nyomán. Az idei évben új előadással rukkolnak elő a macskakövesek, melynek ötletét ők maguk adták és ezeket az ötleteket-elképzeléseket igyekezett Kolcsár József és Daczó Zádor színpadra varázsolni.

MACSKAKŐ SZÍNJÁTSZÓ CSOPORT: VÁRÓTEREM

2016. október 6., csütörtök 19.00
2016. október 11., kedd 11.00
Vigadó Művelődési Ház, Nagytermi studio

Szereplők:
Szabó Hedda
Keserű Kriszta
Kovács Kinga
Szotyori Xénia
Mikola Csengele
Takács Réka
Kelemen Réka
Bagoly Annabella
Rancz Gyárfás Hanna
Bíró Beáta
Kovács Szilvia
Kovács Mónika
Mátyás Ivett
Bonda Boglár
Bíró Norbert

A belépők ára: 5 lej. Elővételben kaphatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában, hétköznapokon 8-tól 19 óráig, valamint előadások előtt egy órával. Helyfoglalás a 0267/361 081-es telefonszámon vagy az office@vigado.ro e-mail címen lehetséges.