Meghosszabbította bérletárusítását a kézdivásárhelyi Városi Színház a korábban meghirdetettél két héttel tovább, így október 15-ig lehet bérleteket vásárolni a kézdivásárhelyi Városi Színház 2014/2015-ös évadjára.
Bérletek a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában válthatók munkanapokon 8 és 16 óra között, helyek foglalhatók a 0267 360 179, illetve a 0040 729 058 197-es telefonszámok valamelyikén.

Hamarosan kezdetét veszi a kézdivásárhelyi Városi Színház 2014/2015-ös évada. A bérletek - melyek a tavalyi évadtól eltérően, a teljes színházi évadra érvényesek - öt, a nézők igényeire szabott előadást tartalmaznak. Első előadásként David Mamet Amerikai bölény című stúdióelőadása kerül majd színre, Kolcsár József rendezésében. Az előadás próbafolyamata jelenleg zajlik, különlegessége, hogy október közepei premierje ősbemutató lesz Erdélyben.
A bérlet második előadásaként, október végén a budapesti Bárka Színház lesz a Városi Színház vendége a Slawomir Mrożek Mulatság című tragikomédiájával. A társulat kézdivásárhelyi látogatása során egy iskolaszínházi előadást is fog kínálni Ady/Petőfi címmel. Az év utolsó előadásaként egy saját darabot, Eugène Labishe A Lourcine utcai gyilkosság című vígjátékát tekintheti meg a nagyérdemű. Pálffy Tibor darabjának bemutatója lesz a színház szilveszteri előadása, bérlettel a jövő év elején lesz megtekinthető.
A bérletben szereplő utolsó két előadás egyike a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata és a Yorick Stúdió Bányavidék-trilógiájának második darabja, a Bányavakság. Székely Csaba nagysikerű trilógiájának első része, a Bányavirág a 2012/2013-as évad bérletes előadása volt. A tavasszal sorra kerülő bérletes előadások másodikja a Csíki Játékszín, Ábrahám Pál - Földes Imre - Harmath Imre Viktória című operettje lesz, Somogyi Szilárd rendezésében.
A Városi Színház bérletes darabjain kívül szabadelőadásokat is fog kínálni nézőinek, illetve a gyerekekről sem feledkeznek meg, nekik három előadással fognak kedveskedni.

A bérletek nevei és típusai nem változtak, a Gábor Áron bérlet ára 50 lej felnőtteknek, 40 lej nyugdíjasoknak és vidékieknek, a Boér Géza ifjúsági bérlet és a Toldi támogatói bérlet ára 40 lej. A színház továbbra is kínál mecénás bérletet is, melynek ára 400 lej és belépést biztosít a színház összes előadására.