Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Molnár Ferenc: A jó tündér - a Városi Színház előadása

Molnár Ferenc: A jó tündér - a Városi Színház előadása - Január 13 vasárnap, 18 órakor színház-előadás a Vigadóban: Molnár Ferenc: A jó tündér - a Városi Színház előadása.Az előadásra a Toldi 1. bérleteseket várják, szabadjegy a Vigadó pénztárárban 10 és 15 lejért kapható.A történet egy nős férfi és egy férjes asszony titkos találkozásával kezdődik, akikről csakhamar kiderül, hogy gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt, de együttlétüket állandóan megzavarja egy szemtelen pincér és végül egészen elrontja egy kissé ittas, tapintatlan államtitkár. Mint utóbb kiderül, bizonyos szempontból ők is fontos szereplői a szóban forgó szerelmi történetnek, sőt, egészen véletlenül egy 'erkölcsi alapokon álló' ügyvéd és az ő hűséges irodavezetője is érintett lesz a dologban. Mindnyájan gyanútlanok mindaddig, amíg életüket gyökerestül fel nem fordítja a jó tündér...A kézdivásárhelyi Városi Színház idei szilveszteri előadása nem a rekeszizmokat próbára tevő harsány vígjáték lesz, inkább könnyed, játékos lélekmelegítés. Előadás a jóságról, a szeretetről, az önzetlenségről; azokról az értékekről, melyek rohanó világunkban szertefoszlóban vannak, de amelyek nélkül megszűnnénk embernek lenni.A produkció elkészítésében a rendező munkatársai voltak: György Eszter díszlet- és jelmeztervező valamint munkatársa, Bálint Annamária, Nagy B. Sándor dramaturg, Kató Zsolt és Bakó Kincső filmes munkatársak, Kertész János, Éltes Áron és Cserkész Emese zenei munkatársak, valamint Gyöne Anna Mária ügyelő. Az előadás szereplői: Gulácsi Zsuzsanna, Lung László Zsolt, Fekete Zsolt, Bordás Attila, Mezei Gabriella, Dávid Attila Péter és Fábián Ágnes (m.v.). A produkció létrejöttét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta.

Január 13 vasárnap, 18 órakor színház-előadás a Vigadóban: Molnár Ferenc: A jó tündér - a Városi Színház előadása.
Az előadásra a Toldi 1. bérleteseket várják, szabadjegy a Vigadó pénztárárban 10 és 15 lejért kapható.

A történet egy nős férfi és egy férjes asszony titkos találkozásával kezdődik, akikről csakhamar kiderül, hogy gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt, de együttlétüket állandóan megzavarja egy szemtelen pincér és végül egészen elrontja egy kissé ittas, tapintatlan államtitkár. Mint utóbb kiderül, bizonyos szempontból ők is fontos szereplői a szóban forgó szerelmi történetnek, sőt, egészen véletlenül egy "erkölcsi alapokon álló" ügyvéd és az ő hűséges irodavezetője is érintett lesz a dologban. Mindnyájan gyanútlanok mindaddig, amíg életüket gyökerestül fel nem fordítja a jó tündér...

A kézdivásárhelyi Városi Színház idei szilveszteri előadása nem a rekeszizmokat próbára tevő harsány vígjáték lesz, inkább könnyed, játékos lélekmelegítés. Előadás a jóságról, a szeretetről, az önzetlenségről; azokról az értékekről, melyek rohanó világunkban szertefoszlóban vannak, de amelyek nélkül megszűnnénk embernek lenni.

A produkció elkészítésében a rendező munkatársai voltak: György Eszter díszlet- és jelmeztervező valamint munkatársa, Bálint Annamária, Nagy B. Sándor dramaturg, Kató Zsolt és Bakó Kincső filmes munkatársak, Kertész János, Éltes Áron és Cserkész Emese zenei munkatársak, valamint Gyöne Anna Mária ügyelő. Az előadás szereplői: Gulácsi Zsuzsanna, Lung László Zsolt, Fekete Zsolt, Bordás Attila, Mezei Gabriella, Dávid Attila Péter és Fábián Ágnes (m.v.). A produkció létrejöttét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!