Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Muszka Sándor: Sanyi bá - székely egypercesek könyvbemutatója

Muszka Sándor: Sanyi bá - székely egypercesek könyvbemutatója - 2013 február 11-én, hétfőn este 18 órakor a Vigadóban Muszka Sándor: Sanyi bá - székely egypercesek könyvbemutatója.A kézdivásárhelyi születésű Muszka Sándor író, költő humoros írásait tartalmazó kötetét bemutatja György Attila író, költő, az est házigazdája Fekete Vince, a Székelyföld kulturális havilap főszerkesztő helyettese.'Szerintem a jó humorra mindenkinek mindig szüksége van, pont úgy az élet sója, mint a szerelem. Segít elviselni a hétköznapokat, szükség van rá, hogy megőrizzük a józan eszünket, regenerál, gyógyít. Az olvasók egyébként már véleményt mondtak a Sanyi báról, mégpedig úgy, hogy elmentek a könyves üzletekbe és megvették az összest.' mondja kötetéről a szerző, aki a humor mellett fontosnak tartja, hogy történetei által megőrizze a székely nyelvjárás sajátos szókincsét is.https://www.facebook.com/sanyibakonyv

2013 február 11-én, hétfőn este 18 órakor a Vigadóban Muszka Sándor: Sanyi bá - székely egypercesek könyvbemutatója.

A kézdivásárhelyi születésű Muszka Sándor író, költő humoros írásait tartalmazó kötetét bemutatja György Attila író, költő, az est házigazdája Fekete Vince, a Székelyföld kulturális havilap főszerkesztő helyettese.

"Szerintem a jó humorra mindenkinek mindig szüksége van, pont úgy az élet sója, mint a szerelem. Segít elviselni a hétköznapokat, szükség van rá, hogy megőrizzük a józan eszünket, regenerál, gyógyít. Az olvasók egyébként már véleményt mondtak a Sanyi báról, mégpedig úgy, hogy elmentek a könyves üzletekbe és megvették az összest." mondja kötetéről a szerző, aki a humor mellett fontosnak tartja, hogy történetei által megőrizze a székely nyelvjárás sajátos szókincsét is.

https://www.facebook.com/sanyibakonyv

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!