A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, 2021. szeptember 10-én (péntek), 18 órától, Nagy Lajos - Lélekjelenlét című fotókiállítás megnyitóját tekintheti meg a nagyközönség, a Vigadó Művelődési Ház dísztermében.

Nagy Lajos előbb Romániában, majd Magyarországon nyerte el Az év fotóművésze címet, tagja a Magyar Fotóművészek Világszövetségének, 2014-ben elnyerte a Nemzetközi Fotóművészek Szövetsége által odaítélt legmagasabb platina kitüntetést.

Szeptember 10-én, pénteken, 18 órától, a Vigadó Művelődési Ház dísztermében Lélekjelenlét címmel nyílik meg hatodik kézdivásárhelyi kiállítása, ahol közel 50 képet csodálhatnak meg az érdeklődők.

A vendégeket Nánia Hanna, a Vigadó Művelődési Ház munkatársa köszönti ünnepi gondolataival, ezt követően dr. Deák Ferenc Lóránd művészettörténész, magyartanár nyitja meg a kiállítást és méltatja az alkotásokat.

A kiállított képek 25 évet ölelnek fel, amelyeken a tájképek szépsége és a portréképek sokszínűsége mutatkozik meg. Nagy Lajost mindig vonzották a természet csodái, de portrékat, életképeket is készített.

A találkozót Szőcs Botond zongoraművész előadása teszi ünnepélyesebbé és Péter Ervin fuvolaművész koncertje.
Az érdeklődők a kiállítást november 4-ig tekinthetik meg.