Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Nyakig pácban - színtiszta Hahota, zenés szilveszteri kabaré

Nyakig pácban - színtiszta Hahota, zenés szilveszteri kabaré - 2012. február 22., szerdán 19 órától Nyakig pácban - színtiszta Hahota, zenés szilveszteri kabaré a Vigadóban.A közönség kérésére a Hahota társulat visszatér Kézdivásárhelyre és megismétli kabaréját.A Hahota tagjai egész estét betöltő, négy új jelenetet válogatnak össze, valamennyi klasszikus bohózat, pergő, nevettető, váratlan fordulatokban gazdag jeleneteket láthat a közönség. A jelenetekhez megfelelő díszletet társítanak, korhű bútordarabokat válogatnak össze. Mindenik jelenetben valaki valamiért nyakig van a pácban, s ez az első jelenetben el is hangzik. Az idei előadás különlegessége, hogy a társulatnak nincs meghívottja, mint az előző években. A színészek játszanak, táncolnak, énekelnek, mindent nekik kell megoldani. Ennek az elképzelésnek a kivitelezése azt jelenti, hogy kétszer annyi próba, kétszer akkora energiabefektetés szükséges.Szereplők: Puskás Győző, A. Kiss Andrea, Boér Orsolya, Cseke Péter, Kelemen Barna, Székely M. Éva és Szőlősi-Pénzes Szilárd.Harmonikán közreműködik: Apostolache ZénóTánc, színpadi mozgás: Selyem Ildikó koreográfusAz előadásra egy jegy ára 20 lej.http://www.hahota.com/site2009/

2012. február 22., szerdán 19 órától Nyakig pácban - színtiszta Hahota, zenés szilveszteri kabaré a Vigadóban.

A közönség kérésére a Hahota társulat visszatér Kézdivásárhelyre és megismétli kabaréját.

A Hahota tagjai egész estét betöltő, négy új jelenetet válogatnak össze, valamennyi klasszikus bohózat, pergő, nevettető, váratlan fordulatokban gazdag jeleneteket láthat a közönség. A jelenetekhez megfelelő díszletet társítanak, korhű bútordarabokat válogatnak össze. Mindenik jelenetben valaki valamiért nyakig van a pácban, s ez az első jelenetben el is hangzik. Az idei előadás különlegessége, hogy a társulatnak nincs meghívottja, mint az előző években. A színészek játszanak, táncolnak, énekelnek, mindent nekik kell megoldani. Ennek az elképzelésnek a kivitelezése azt jelenti, hogy kétszer annyi próba, kétszer akkora energiabefektetés szükséges.

Szereplők: Puskás Győző, A. Kiss Andrea, Boér Orsolya, Cseke Péter, Kelemen Barna, Székely M. Éva és Szőlősi-Pénzes Szilárd.
Harmonikán közreműködik: Apostolache Zénó
Tánc, színpadi mozgás: Selyem Ildikó koreográfus

Az előadásra egy jegy ára 20 lej.

http://www.hahota.com/site2009/

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!