Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» ...nyílt sebe vagyok a szíven szúrt világnak... Dsida Jenő Est - Bogdán Zsolt és Csutak Réka szereplésével

...nyílt sebe vagyok a szíven szúrt világnak... Dsida Jenő Est - Bogdán Zsolt és Csutak Réka szereplésével - Kézdivásárhelyen vendégszerepel december 1-én, vasárnap 19 órától Bogdán Zsolt, Csutak Réka, a Kolozsvári Állami Magyar Színház és Kovács Éva a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat színművészei. A Dsida Jenő estet a Városi Színház szervezésében tekinthetik meg a céhes város lakói.A stúdióelőadásra a Vigadó Művelődési Házban kerül sor. A belépés ingyenes, a helyek száma korlátozott, ezért megkérjük a nézőket, hogy telefonon a 0267 - 360 179-es vagy a 0729 - 058 197-es számokon jelezzék részvételi szándékukat, vagy személyesen a Vigadó szervezőirodájában munkanapokon 8 - 16 óra között.

Kézdivásárhelyen vendégszerepel december 1-én, vasárnap 19 órától Bogdán Zsolt, Csutak Réka, a Kolozsvári Állami Magyar Színház és Kovács Éva a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat színművészei. A Dsida Jenő estet a Városi Színház szervezésében tekinthetik meg a céhes város lakói.

A stúdióelőadásra a Vigadó Művelődési Házban kerül sor. A belépés ingyenes, a helyek száma korlátozott, ezért megkérjük a nézőket, hogy telefonon a 0267 - 360 179-es vagy a 0729 - 058 197-es számokon jelezzék részvételi szándékukat, vagy személyesen a Vigadó szervezőirodájában munkanapokon 8 - 16 óra között.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!