Olvasásmaraton

Nemes Nagy Ágnes (1922-1991) alkotásait szólaltatjuk meg, születésének 100., évfordulója alkalmából 2022. február 15-én, az olvasás napján, kedden 10-17 óra között a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban. Jöjjön Ön is, legyen részese ennek az olvasásláncnak, ezzel is felhívjuk környezetünk figyelmét az olvasás fontosságára!


Kié az olvasás?

Február 15-én, kedden, az olvasás napja alkalmával olvasásmotivációs előadásra, beszélgetésre hívjuk a kisgyerekes és kamaszkorú gyerekek szüleit, nagyszüleit, a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár olvasótermébe (pince).

Szó lesz: csecsemőkortól kezdődően a kamaszkorig tartó szövegértés fejlesztéséről, olvasásmotiváló tippekről, a tanulás fejlesztéséről. Az előadást Vántsa Judit könyvtárvezető tartja. Előzetes bejelentkezés szükséges a 0787-796475 telefonszámon, vagy a könyvtár bármelyik más elérhetőségén. A helyek száma korlátozott.


Weboldal

Elkészült a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár honlapja, melyet a kezdikonyvtar.ro vagy bibliotecatargu.ro címen lehet elérni. Az online katalógus tartalmazza a könyvtár teljes állományát. A kereső modulon kívűl a bairatkozott olvasóknak előjegyzési és hosszabbítási lehetőségük is van.