Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Olvasótáborokra még mindig szükség van - A Fábián Zoltán Olvasótábor jubileumi ünnepsége

Olvasótáborokra még mindig szükség van - A Fábián Zoltán Olvasótábor jubileumi ünnepsége - FÁBIÁN ZOLTÁN OLVASÓTÁBOR 1972-2012'Nem fontos, hogy sok író legyen egy közösségben,de fontos, hogy sok olvasó legyen.Nem fontos, hogy te szövegezd meg a szépet és igazat,fontosabb, hogy megismerjed.'Márai SándorKézdivásárhely, 2012. október 21., vasárnap10 óra:Olvasótáborokra még mindig szükség van jubileumi konferenciaKöszöntőMúltidéző és jövőkép: Olvasótáborok - célok, megvalósítások, - volt és jelenlegi táborvezetőkHatvanból és Kézdivásárhelyről beszélnek az olvasótáborrólReflexió: tábori előadók és táborozók gondolatai az olvasótáborrólZárszó17 óra:Olvasótábor képekben - Antal Szabolcs és Fehér Ákos fotóiból összeállított, vetítéssel egybekötött fotótárlat megnyitója20 óra:Csehov: A Nagy Medve - a Macskakő színjátszó csoport előadása21 óra:Táncház a Vigadó kistermébenTisztelt médiaképviselő!A Hatvanban alapított Fábián Zoltán Olvasótábor 1992 óta működik Hatvan és Kézdivásárhely társszervezésében. Fennállása óta több száz középiskolás diáknak nyújtott felejthetetlen élményt a nyári kéthetes 'lélekpendítés'. A 2012-es tábor különösen fontos volt számunkra. Idén 40 éve, 1972-ben került sor Magyarországon az első olvasótáborra, és 20 éve, 1992 óta szervezi a két város együttműködésében a tábort. Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala támogatásával a kettős évfordulót jubileumi konferenciánk során ünnepeljük.Olvasótáborokra még mindig szükség van!Vigadó Művelődési Ház2012. október 21., 10 óraMeghívottaink az olvasótábor volt és jelenlegi szervezői, támogatói és haszonélvezői. Célunk, hogy megosszuk azokat a tapasztalatokat, amelyeket a több tíz éves táborszervezés során magunkénak tudhatunk, hogy a diákok és pedagógusok minél szélesebb körében ismertté tegyük az olvasótábort. Ezért, valamint a tábor eddigi népszerűsítéséért köszönetül, a Fábián Zoltán Olvasótábor jelenlegi szervezőjeként szeretettel meghívjuk jubileumi rendezvényünkre.Megtisztelő jelenlétére számítva,Tisztelettel,Ferencz Attilaigazgató, táborszervezőKézdivásárhely, 2012. október 12.

FÁBIÁN ZOLTÁN OLVASÓTÁBOR 1972-2012
"Nem fontos, hogy sok író legyen egy közösségben,
de fontos, hogy sok olvasó legyen.
Nem fontos, hogy te szövegezd meg a szépet és igazat,
fontosabb, hogy megismerjed."

Márai Sándor

Kézdivásárhely, 2012. október 21., vasárnap
10 óra:
Olvasótáborokra még mindig szükség van jubileumi konferencia
Köszöntő
Múltidéző és jövőkép: Olvasótáborok - célok, megvalósítások, - volt és jelenlegi táborvezetők
Hatvanból és Kézdivásárhelyről beszélnek az olvasótáborról
Reflexió: tábori előadók és táborozók gondolatai az olvasótáborról
Zárszó
17 óra:
Olvasótábor képekben - Antal Szabolcs és Fehér Ákos fotóiból összeállított, vetítéssel egybekötött fotótárlat megnyitója
20 óra:
Csehov: A Nagy Medve - a Macskakő színjátszó csoport előadása
21 óra:
Táncház a Vigadó kistermében


Tisztelt médiaképviselő!

A Hatvanban alapított Fábián Zoltán Olvasótábor 1992 óta működik Hatvan és Kézdivásárhely társszervezésében. Fennállása óta több száz középiskolás diáknak nyújtott felejthetetlen élményt a nyári kéthetes "lélekpendítés". A 2012-es tábor különösen fontos volt számunkra. Idén 40 éve, 1972-ben került sor Magyarországon az első olvasótáborra, és 20 éve, 1992 óta szervezi a két város együttműködésében a tábort. Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala támogatásával a kettős évfordulót jubileumi konferenciánk során ünnepeljük.

Olvasótáborokra még mindig szükség van!
Vigadó Művelődési Ház
2012. október 21., 10 óra
Meghívottaink az olvasótábor volt és jelenlegi szervezői, támogatói és haszonélvezői. Célunk, hogy megosszuk azokat a tapasztalatokat, amelyeket a több tíz éves táborszervezés során magunkénak tudhatunk, hogy a diákok és pedagógusok minél szélesebb körében ismertté tegyük az olvasótábort. Ezért, valamint a tábor eddigi népszerűsítéséért köszönetül, a Fábián Zoltán Olvasótábor jelenlegi szervezőjeként szeretettel meghívjuk jubileumi rendezvényünkre.

Megtisztelő jelenlétére számítva,
Tisztelettel,

Ferencz Attila
igazgató, táborszervező

Kézdivásárhely, 2012. október 12.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!