Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Óvodalnok - díjkiosztó gálaműsor

Óvodalnok - díjkiosztó gálaműsor - 2012. április 5., csütörtökön 17 órától Óvodalnok - díjkiosztó gálaműsor.A kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Iskola és a Nostra Vox Egyesület vetélkedőt hirdetett meg kézdivásárhelyi és környéki óvodásoknak, melyre egy szabadon választott dallal lehetett nevezni. A március 19-i elődöntő során egy zenetanárokból álló zsűri különböző versenykategóriákba sorolta a benevezőket, majd a továbbjutók felkészítőken vettek részt.A döntőre 2012. április 5-én kerül sor a Vigadóban, ahol a győztes versenyzők elismerő oklevelet kapnak. A díjkiosztó gálaműsoron a versenyzők mellett fellépnek a Molnár Józsiás Iskola zenetagozatos diákjai is.

2012. április 5., csütörtökön 17 órától Óvodalnok - díjkiosztó gálaműsor.
A kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Iskola és a Nostra Vox Egyesület vetélkedőt hirdetett meg kézdivásárhelyi és környéki óvodásoknak, melyre egy szabadon választott dallal lehetett nevezni. A március 19-i elődöntő során egy zenetanárokból álló zsűri különböző versenykategóriákba sorolta a benevezőket, majd a továbbjutók felkészítőken vettek részt.

A döntőre 2012. április 5-én kerül sor a Vigadóban, ahol a győztes versenyzők elismerő oklevelet kapnak. A díjkiosztó gálaműsoron a versenyzők mellett fellépnek a Molnár Józsiás Iskola zenetagozatos diákjai is.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!