A kényszermegszakítás után és a nyári szünet előtt az Udvartér Teátrum ismét megnyitja kapuit, ezúttal egy rendhagyó felolvasó est keretében. A Kézdivásárhelyi közönség a Jazz Bistro & Winery udvarán találkozhat ismét a művészekkel. Pintér Béla Fácántánc című darabját Pálffy Tibor rendezésében láthatják.
Időpont:

2020. június 23., 20:30 ◈ Bemutató
2020. június 25., 20:30 ◈
Helyszín:

Jazz Bistro & Winery – borudvar
Jegyár: 15 lej

A jegyeket a Vigadó jegyirodájában válthatják ki hétfőtől csütörtökig 9-14 óra között és pénteken 9-13 óra között., illetve a közönség beengedése előtt egy órával a helyszínen.

Az előadás 15 éven felüliek számára ajánlott!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a következőkre hívjuk fel a nézők figyelmét:

A kiszámíthatatlan időjárási viszonyok miatt előadásunk kétszer van betervezve, így ha az előadás napján eső lesz, a megvásárolt jegyek automatikusan érvényessé válnak a következő időpontra betervezett előadásra.
Amennyiben a második időpont nem felel meg Önöknek, vagy ismét esős idő lesz, a jegyek visszaválthatók személyesen a Vigadó Művelődési Ház jegyirodájában.
A kedvezőbb fényviszonyok érdekében az előadásokat a megszokott időpontoktól eltérően később, 20:30-kor kezdjük. A nézők beengedése a járványügyi protokoll betartása végett 20 órakor, fél órával a kezdés előtt történik.
Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.
Javasoljuk, öltözzenek a szabadtéri előadási viszonyoknak megfelelően, esetleg hozzanak magukkal pokrócot.
A helyszínen kézfertőtlenítőt biztosítunk nézőink számára, viszont maszkról a nézőknek kell a saját maguk számára gondoskodniuk, anélkül nem engedélyezett az előadás megtekintése.
Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani a járványügyi előírásokat.
37, 3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a helyszínre.
Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott!
Bízunk benne, hogyha a fentiekben említett elővigyázatos lépéseket betartjuk, akkor ismét közös színházi élményben lehet részük mind a nézőknek, mind pedig az alkotóknak.

http://www.udvarterteatrum.ro/felolvasoszinhaz_a_borudvarban/