Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Régi emlékek a Csiszárfürdőről - tárlatzáró rendezvény, díjazás és kabaré

Régi emlékek a Csiszárfürdőről - tárlatzáró rendezvény, díjazás és kabaré - 2012. május 19., szombaton 18 órától Régi emlékek a Csiszárfürdőről - tárlatzáró rendezvény, díjazás és kabaré.Május 19.-én szombaton 18 órai kezdettel kerül sor a Régi emlékek a Csiszárfürdőről c. tárlat zárórendezvényére a Vigadó földszinti kiállítótermében. A rendezvény védnökei Johann Taierling és Péter Taierling, a Csiszárfürdő tulajdonosai.A tárlatzárón sor kerül a kiállított fotók és a Csiszárfürdővel kapcsolatos írások, visszaemlékezések beküldőinek jutalmazására. Ez alkalomból az Erdélyi Művészek Fóruma bemutatja a kézdivásárhelyi Vigadóban Hosszú Zoltán: Dani Bá című kabaré-előadását, Veress László sepsiszentgyörgyi színművész rendezésében és előadásában.A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

2012. május 19., szombaton 18 órától Régi emlékek a Csiszárfürdőről - tárlatzáró rendezvény, díjazás és kabaré.

Május 19.-én szombaton 18 órai kezdettel kerül sor a Régi emlékek a Csiszárfürdőről c. tárlat zárórendezvényére a Vigadó földszinti kiállítótermében. A rendezvény védnökei Johann Taierling és Péter Taierling, a Csiszárfürdő tulajdonosai.

A tárlatzárón sor kerül a kiállított fotók és a Csiszárfürdővel kapcsolatos írások, visszaemlékezések beküldőinek jutalmazására. Ez alkalomból az Erdélyi Művészek Fóruma bemutatja a kézdivásárhelyi Vigadóban Hosszú Zoltán: Dani Bá című kabaré-előadását, Veress László sepsiszentgyörgyi színművész rendezésében és előadásában.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!