Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Rehab Nation koncert az Art Cafféban

Rehab Nation koncert az Art Cafféban - 2012. április 20., pénteken 21.30 órától Rehab Nation koncert az Art Caffé pincében.A REHAB NATION egy romániai zenekar, melyet 2010 késő tavaszán alapított Horváth Hanna, Gagyi Botond, Hosszú Áron és Kis Tamás (hajdani R.I.O.T. tagok). 2011-ben társult hozzájuk Zsigmond Norbert, Szallós Attilával (Dance Trauma) együtt. Az első projektjük után bátorságot kaptak, így 2011 májusában előálltak első nagylemezükkel, a 12 számos 'International'-lal. A zenei stílusuk több elemet ötvöz, mint reggae, ska, balkán punk, folk, rock, stb.A zenekar első éve több mint kielégítő volt, Románia több tájékán és Magyarországon is megfordultak, valamint két nagy fesztiválon is felléptek: IRAF (International Romani Art Festival) 2011 és a 2011-es Félsziget fesztiválon.)2012-ben Turák Botond és Denes Fabian társultak a zenekarhoz, óriási hozzájárulással az együttes hangzásához.http://www.facebook.com/rehabnationhttp://www.myspace.com/rehabnationbandhttp://www.youtube.com/rehabnationbandhttp://www.reverbnation.com/rehabnationhttp://soundcloud.com/rehab-nation

2012. április 20., pénteken 21.30 órától Rehab Nation koncert az Art Caffé pincében.

A REHAB NATION egy romániai zenekar, melyet 2010 késő tavaszán alapított Horváth Hanna, Gagyi Botond, Hosszú Áron és Kis Tamás (hajdani R.I.O.T. tagok). 2011-ben társult hozzájuk Zsigmond Norbert, Szallós Attilával (Dance Trauma) együtt. Az első projektjük után bátorságot kaptak, így 2011 májusában előálltak első nagylemezükkel, a 12 számos "International"-lal. A zenei stílusuk több elemet ötvöz, mint reggae, ska, balkán punk, folk, rock, stb.



A zenekar első éve több mint kielégítő volt, Románia több tájékán és Magyarországon is megfordultak, valamint két nagy fesztiválon is felléptek: IRAF (International Romani Art Festival) 2011 és a 2011-es Félsziget fesztiválon.)
2012-ben Turák Botond és Denes Fabian társultak a zenekarhoz, óriási hozzájárulással az együttes hangzásához.
http://www.facebook.com/rehabnation
http://www.myspace.com/rehabnationband
http://www.youtube.com/rehabnationband
http://www.reverbnation.com/rehabnation
http://soundcloud.com/rehab-nation

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!