Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Rendkívüli zeneóra Kocsis Ildikó hárfa- és Székely Edit fuvolaművésszel

Rendkívüli zeneóra Kocsis Ildikó hárfa- és Székely Edit fuvolaművésszel - 2011. október 24., hétfőn 14 órától - Rendkívüli zeneóra Kocsis Ildikó hárfa- és Székely Edit fuvolaművésszel.A vasárnapi koncert népszerűsége, és az azt követő nagy érdeklődés adta az ötletet, hogy a két művésznő rendkívüli zeneórát tartson iskolások számára. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!A vendégművészek a Hatvani küldöttséggel érkeztek Kézdivásárhelyre, és a főtéri fáklyás felvonulás után a Vigadó kistermében adtak koncertet.Kocsis Ildikó Budapesten, a Zeneakadémián szerzett hárfaművészi diplomát, jelenleg Bécsben él, rendszeresen koncertezik Ausztriában és Magyarországon.Székely Edit pedagógus családban született Bicskén. A fuvola első hallásra szerelem volt, csak ezen a hangszeren muzsikálva tudta elképzelni az életét. A konzervatóriumot Győrben végezte el, majd a Zeneakadémián diplomázott. 1994-től a MÁV Szimfonikus Zenekar tagja.

2011. október 24., hétfőn 14 órától - Rendkívüli zeneóra Kocsis Ildikó hárfa- és Székely Edit fuvolaművésszel.
A vasárnapi koncert népszerűsége, és az azt követő nagy érdeklődés adta az ötletet, hogy a két művésznő rendkívüli zeneórát tartson iskolások számára. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
A vendégművészek a Hatvani küldöttséggel érkeztek Kézdivásárhelyre, és a főtéri fáklyás felvonulás után a Vigadó kistermében adtak koncertet.
Kocsis Ildikó Budapesten, a Zeneakadémián szerzett hárfaművészi diplomát, jelenleg Bécsben él, rendszeresen koncertezik Ausztriában és Magyarországon.
Székely Edit pedagógus családban született Bicskén. A fuvola első hallásra szerelem volt, csak ezen a hangszeren muzsikálva tudta elképzelni az életét. A konzervatóriumot Győrben végezte el, majd a Zeneakadémián diplomázott. 1994-től a MÁV Szimfonikus Zenekar tagja.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!