Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Sántha Attila: Írások könyve (az élet apró dolgairól) - könyvbemutató

Sántha Attila: Írások könyve (az élet apró dolgairól) - könyvbemutató - Sántha Attila írónak a tavalyi év erdélyi irodalmi legfontosabb kitüntetését, a Méhes György-nagydíjat elnyerő könyvét Fekete Vince mutatja be március 7-én, hétfőn 18 órakor a Vigadó kistermében.A szerző, aki a legendás transzközép atyja, az Echinox és Előretolt Helyőrség lapok volt szerkesztője, a Székely szótár és a Kemál és Amál c. bestsellerek szerzője, ebben a kötetben azokat a sajátos humorú, iróniájú, ám sokszor megrendítően őszinte írásokat adja közre, melyek valamiképpen az élet apró, ám annál fontosabb dolgairól szólnak.

Sántha Attila írónak a tavalyi év erdélyi irodalmi legfontosabb kitüntetését, a Méhes György-nagydíjat elnyerő könyvét Fekete Vince mutatja be március 7-én, hétfőn 18 órakor a Vigadó kistermében.

A szerző, aki a legendás transzközép atyja, az Echinox és Előretolt Helyőrség lapok volt szerkesztője, a Székely szótár és a Kemál és Amál c. bestsellerek szerzője, ebben a kötetben azokat a sajátos humorú, iróniájú, ám sokszor megrendítően őszinte írásokat adja közre, melyek valamiképpen az élet apró, ám annál fontosabb dolgairól szólnak.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!