Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Snaps Vocal Band - 10 éves jubileumi koncert

Snaps Vocal Band - 10 éves jubileumi koncert - „Fekete, fehér vagy piros köpenyek, fény és árny, gospel és spirituálé, acapella, vagy jazz-zenekar és vonósnégyes kíséretében, templomban, színpadon vagy jazz-kocsmában, s legfõképpen öröm és hír – öröm, hogy ének szólhat, hír, hogy zene nélkül kevesebbek lennénk” írja 2008-ban egy háromszéki hírlap.Igen, zene nélkül kevesebbek lennénk – mondja és hírdeti tíz éve az együttes alapítója Cserkész Emese, a Snaps Vocal-Band művészeti irányítója.  Idén decemberben ünnepli fennállásának 10.évét az énekegyüttes, ami kitartást és elhívatottságot jelent, hiszen nagyon könnyű a mai világban mindenféle együttest összeverbuválni, de annál nehezebb megtartani, megőrizni bármit is. Nekünk sikerült megőrizni, megtartani, fejleszteni és folyamatosan próbáljuk továbbadni azt a kincset, amit nem lehet pénzzel megvásárolni: a zenét. A zene mindenkire valamiféle hatást gyakorol, még ha nem is valljuk be, igazából a zene végigkíséri életünket a születésünktől a halálunkig, ott van velünk jóban és rosszban egyaránt.A 10 éves jubileumi nagyszabású koncerten közel két órában mutatja be az együttes 10 éves zenei tevékenységét, fejlődését, alakulását évről évre, jelen lévén mindazok a tagok, akik ez idő alatt hozzájárultak az együttes sikereihez. Ez pontosan 61 embert számlál, köztük énekesek, klasszikus-és jazzzenészek, szólisták és hangszeresek, kiegészülvén a miniSnaps gyerekegyüttessel, így 97 fő lép szinpadra  december 7-én, 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó csodálatos nagytermében.

„Fekete, fehér vagy piros köpenyek, fény és árny, gospel és spirituálé, acapella, vagy jazz-zenekar és vonósnégyes kíséretében, templomban, színpadon vagy jazz-kocsmában, s legfõképpen öröm és hír – öröm, hogy ének szólhat, hír, hogy zene nélkül kevesebbek lennénk” írja 2008-ban egy háromszéki hírlap.

Igen, zene nélkül kevesebbek lennénk – mondja és hírdeti tíz éve az együttes alapítója Cserkész Emese, a Snaps Vocal-Band művészeti irányítója.  Idén decemberben ünnepli fennállásának 10.évét az énekegyüttes, ami kitartást és elhívatottságot jelent, hiszen nagyon könnyű a mai világban mindenféle együttest összeverbuválni, de annál nehezebb megtartani, megőrizni bármit is. Nekünk sikerült megőrizni, megtartani, fejleszteni és folyamatosan próbáljuk továbbadni azt a kincset, amit nem lehet pénzzel megvásárolni: a zenét. A zene mindenkire valamiféle hatást gyakorol, még ha nem is valljuk be, igazából a zene végigkíséri életünket a születésünktől a halálunkig, ott van velünk jóban és rosszban egyaránt.

A 10 éves jubileumi nagyszabású koncerten közel két órában mutatja be az együttes 10 éves zenei tevékenységét, fejlődését, alakulását évről évre, jelen lévén mindazok a tagok, akik ez idő alatt hozzájárultak az együttes sikereihez. Ez pontosan 61 embert számlál, köztük énekesek, klasszikus-és jazzzenészek, szólisták és hangszeresek, kiegészülvén a miniSnaps gyerekegyüttessel, így 97 fő lép szinpadra  december 7-én, 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó csodálatos nagytermében.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!