Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Székely Góbék

Székely Góbék - 2011. február 26., szombaton 19 órától, Székely Góbék a Vigadóban.A csíkszentgyörgyi Székely Góbék már öt éve szórakoztatják az erdélyi közönséget, de egyre gyakrabban kapnak meghívást Magyarországra is. A két humorista, Vitos Imre és Fehér Zoltán vicces történetei, jelenetei a csíki székelyek életéből ihletődtek - két 'székely góbé' szemszögéből mutatják be kicsiny világunkat. A humorpáros 2008-ban megnyerte a Humorfesztivált is. Ezt követően jelent meg első DVD-lemezük A mü időnkben nem így vót címmel, melyet a Disznóvágás öreg módra című filmjük követett. 2009 karácsonyakor jelent meg harmadik filmjük Szénacsinálás címmel, 2010-ben pedig negyedik DVD-filmjük, a Pityókaszedés. 

2011. február 26., szombaton 19 órától, Székely Góbék a Vigadóban.

A csíkszentgyörgyi Székely Góbék már öt éve szórakoztatják az erdélyi közönséget, de egyre gyakrabban kapnak meghívást Magyarországra is. 
A két humorista, Vitos Imre és Fehér Zoltán vicces történetei, jelenetei a csíki székelyek életéből ihletődtek - két "székely góbé" szemszögéből mutatják be kicsiny világunkat. A humorpáros 2008-ban megnyerte a Humorfesztivált is. Ezt követően jelent meg első DVD-lemezük A mü időnkben nem így vót címmel, melyet a Disznóvágás öreg módra című filmjük követett. 2009 karácsonyakor jelent meg harmadik filmjük Szénacsinálás címmel, 2010-ben pedig negyedik DVD-filmjük, a Pityókaszedés. 

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!