2013-ban a hátrányos helyzetű gyermekeket, a Gyulafehérvári Caritas nekik szánt programjait sikerült megsegíteni az adományokból, amelyek 180.797 lejt tettek ki. Köszönjük! Ebben az évben idős és beteg testvéreinket segítő otthoni beteggondozó szolgálat tevékenységének a támogatására kérjük az adományokat.

A Gyulafehérvári Caritas otthoni beteggondozó szolgálatának nagy családja nap, mint nap hozzájárul ahhoz, hogy őszinte szívvel, töretlen lelkesedéssel és szakmai hozzáértéssel segítsen az idős és beteg rászorulókon. Az idősek több évtized terheit, örömeit, bánatait hordozzák nap, mint nap. Számunkra megtiszteltetés, hogy megbíznak bennünk, és elfogadják a feléjük nyújtott, segítő kezünket, hogy kéz a kézben haladhassunk azon az úton, amelyet mindannyiunk Teremtője kijelölt számunkra.

Adakozzon november 23-án Erdély templomaiban, illetve adományával megkeresheti a helyi Caritas képviseleteket, vagy befizetheti a Gyulafehérvári Caritas adománygyűjtő bankszámlájára. (Számlaszám: RO46 RNCB 0003 0015 6949 0006 BCR Alba Iulia. Számlatulajdonos: Caritas Alba Iulia, Adóazonosítószám: 4562770)

Adományaikért ezúton is őszinte köszönetet mondunk. A jó Isten fizesse meg mindenkinek áldozatát, a maga kegyelmi gazdaságából.

Tisztelettel,
Hubbes Kinga