Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Szerencsés jó estét kívánok e háznak - könyvbemutató Fekete Zsolt, Székely Szabó Zoltán színművészekkel és H. Szabó Gyulával

Szerencsés jó estét kívánok e háznak - könyvbemutató Fekete Zsolt, Székely Szabó Zoltán színművészekkel és H. Szabó Gyulával - Szeptember 25-én, szerdán 18 órától a Vigadó Művelődési Ház szervezésében Székely Szabó Zoltán két könyvét mutatja be a könyvkedvelőknek a kézdivásárhelyi Kosztándi Jenő Képtárban.Ugyancsak a Vigadó Művelődési Ház szervezésében Kovásznán is sor kerül a könyvbemutatóra szeptember 26-án, csütörtökön 18 órától a Kovásznai Városi Művelődési Házban.A Szerencsés jó estét kívánok e háznak – Széllyes Sándor emlékezete címmel jelent meg, amely Széllyes Sándor hagyatékát dolgozza fel, az egykoron vele készült interjúkat is tartalmazza. A mikházi csűrszínház Széllyes Sándor Csűrszínházzá keresztelésekor (2012) elhangzott méltatásokat, valamint a népszerű művész volt barátaival, kollegáival való beszélgetések szövegeit tartalmazza, gazdag fényképtárral és CD-melléklettel.A második kiadvány Az egy nemzedék három felvonásban című könyv, amely nyolcvanhét interjú és három megemlékezés tükrében mutatja be harminc erdélyi magyar színész pályafutását, életútját a kezdetektől, pontosabban a 70-es évektől mostanáig. Mindkét művet a Kriterion Könyvkiadó jelentette meg.A szerzőn kívül jelen lesz még H. Szabó Gyula, a Kriterion Könyvkiadó igazgatója, közreműködik: Fekete Zsolt színművész.

Szeptember 25-én, szerdán 18 órától a Vigadó Művelődési Ház szervezésében Székely Szabó Zoltán két könyvét mutatja be a könyvkedvelőknek a kézdivásárhelyi Kosztándi Jenő Képtárban.

Ugyancsak a Vigadó Művelődési Ház szervezésében Kovásznán is sor kerül a könyvbemutatóra szeptember 26-án, csütörtökön 18 órától a Kovásznai Városi Művelődési Házban.

A Szerencsés jó estét kívánok e háznak – Széllyes Sándor emlékezete címmel jelent meg, amely Széllyes Sándor hagyatékát dolgozza fel, az egykoron vele készült interjúkat is tartalmazza. A mikházi csűrszínház Széllyes Sándor Csűrszínházzá keresztelésekor (2012) elhangzott méltatásokat, valamint a népszerű művész volt barátaival, kollegáival való beszélgetések szövegeit tartalmazza, gazdag fényképtárral és CD-melléklettel.

A második kiadvány Az egy nemzedék három felvonásban című könyv, amely nyolcvanhét interjú és három megemlékezés tükrében mutatja be harminc erdélyi magyar színész pályafutását, életútját a kezdetektől, pontosabban a 70-es évektől mostanáig. Mindkét művet a Kriterion Könyvkiadó jelentette meg.

A szerzőn kívül jelen lesz még H. Szabó Gyula, a Kriterion Könyvkiadó igazgatója, közreműködik: Fekete Zsolt színművész.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!