Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» Szilveszteri előadás - Az úr vadászni jár

Szilveszteri előadás - Az úr vadászni jár - Szilveszteri előadásra készül a Városi SzínházKomikus helyzetek sokasága, élő zene és rengeteg nevetés várja a nézőket a 2011-es évet búcsúztató előadás során, Georges Feydeau: Az úr vadászni jár című darabjában, melynek bemutatója 2011. december 31., 18 órától kezdődik.'Senkiben sincs annyi természetes és ösztönös humor, mint Feydeau-ban: eredetiségét emeli, hogy a helyzetkomédia trükkjeit pszichológiai igazsággal és az élet szuggesztív megjelenítésével egyesíti.' - állapítja meg Michel Moure Georges Feydeau-ról, az első világháború előtti idők népszerű francia színpadi szerzőjéről. Bohózatait napjainkban is gyakran tűzik műsorukra a színházak.Feydeau a klasszikus komédiák eszközeit használta Az úr vadászni jár című darabban is. A cselekmény fordulatait a személycserék és félreértések adják. Az Úr vadászni indul, miközben a családi barát foggal-körömmel az Úr feleségét próbálja 'célba' venni. Az ügy nem is lenne izgalmas, csakhogy hamar kiderül: talán az Úr nem is vadászni jár. És akkor elszabadul a pokol. Ki vadászik kire, ki mit (kit) szeretne lőni. Valójában kit szarvaznak fel, és hogyan lehet, egy egyre bonyolultabb helyzetből, tisztán kikeveredni.Az előadás rendezője Kolcsár József, díszlet- és jelmeztervező György Eszter m.v.A szereposztásban: Orbán Levente, Pál Emőke, Kófity Annamária, Veres Előd, Gulácsi Zsuzsanna m.v., Dávid Péter m.v., Lung László Zsolt m.v., Némethy Zsuzsanna m.v., Kalamár György m.v.Közreműködnek: Kertész János, Gyergyai Szabolcs, Kelemen István, Gáspár Csaba, Vitályos Lehel zenészek, valamint Pakot István és Kovács Linda énekesek.Az előadásra jegyek elővételben már kaphatók a Vigadó titkárságán, munkanapokon, 8-15 óra közt.'Az előadás Vinkó József engedélyével, a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.'Következő előadás: január 3-án 19 órától.Az előadásra jegyek elővételben már kaphatók a Vigadó titkárságán, munkanapokon, 8-15 óra közt. Egy jegy ára 20 lej, nyugdíjasoknak és pedagógusoknak 10 lej, diákoknak 8 lej.További előadások:2012. január 6., 19 órától, a Toldi 1. bérletek tulajdonosainak, de bérleten kívül is lehet jegyet váltani (20 lej/10 lej/8 lej)2012. január 9., 19 órától, a Toldi 2. bérletek tulajdonosainak, de bérleten kívül is lehet jegyet váltani (20 lej/10 lej/8 lej)2012. január 16., 19 órától, a Toldi 3. bérletek tulajdonosainak, de bérleten kívül is lehet jegyet váltani (20 lej/10 lej/8 lej)www.varosiszinhaz.ro

Szilveszteri előadásra készül a Városi Színház

Komikus helyzetek sokasága, élő zene és rengeteg nevetés várja a nézőket a 2011-es évet búcsúztató előadás során, Georges Feydeau: Az úr vadászni jár című darabjában, melynek bemutatója 2011. december 31., 18 órától kezdődik.

"Senkiben sincs annyi természetes és ösztönös humor, mint Feydeau-ban: eredetiségét emeli, hogy a helyzetkomédia trükkjeit pszichológiai igazsággal és az élet szuggesztív megjelenítésével egyesíti." - állapítja meg Michel Moure Georges Feydeau-ról, az első világháború előtti idők népszerű francia színpadi szerzőjéről. Bohózatait napjainkban is gyakran tűzik műsorukra a színházak.

Feydeau a klasszikus komédiák eszközeit használta Az úr vadászni jár című darabban is. A cselekmény fordulatait a személycserék és félreértések adják. Az Úr vadászni indul, miközben a családi barát foggal-körömmel az Úr feleségét próbálja "célba" venni. Az ügy nem is lenne izgalmas, csakhogy hamar kiderül: talán az Úr nem is vadászni jár. És akkor elszabadul a pokol. Ki vadászik kire, ki mit (kit) szeretne lőni. Valójában kit szarvaznak fel, és hogyan lehet, egy egyre bonyolultabb helyzetből, tisztán kikeveredni.

Az előadás rendezője Kolcsár József, díszlet- és jelmeztervező György Eszter m.v.
A szereposztásban: Orbán Levente, Pál Emőke, Kófity Annamária, Veres Előd, Gulácsi Zsuzsanna m.v., Dávid Péter m.v., Lung László Zsolt m.v., Némethy Zsuzsanna m.v., Kalamár György m.v.

Közreműködnek: Kertész János, Gyergyai Szabolcs, Kelemen István, Gáspár Csaba, Vitályos Lehel zenészek, valamint Pakot István és Kovács Linda énekesek.

Az előadásra jegyek elővételben már kaphatók a Vigadó titkárságán, munkanapokon, 8-15 óra közt.

"Az előadás Vinkó József engedélyével, a Hofra Kft. közvetítésével jött létre."
Következő előadás: január 3-án 19 órától.

Az előadásra jegyek elővételben már kaphatók a Vigadó titkárságán, munkanapokon, 8-15 óra közt. Egy jegy ára 20 lej, nyugdíjasoknak és pedagógusoknak 10 lej, diákoknak 8 lej.

További előadások:
2012. január 6., 19 órától, a Toldi 1. bérletek tulajdonosainak, de bérleten kívül is lehet jegyet váltani (20 lej/10 lej/8 lej)
2012. január 9., 19 órától, a Toldi 2. bérletek tulajdonosainak, de bérleten kívül is lehet jegyet váltani (20 lej/10 lej/8 lej)
2012. január 16., 19 órától, a Toldi 3. bérletek tulajdonosainak, de bérleten kívül is lehet jegyet váltani (20 lej/10 lej/8 lej)

www.varosiszinhaz.ro

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!