Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» Színház-népszerűsítés a Magyar Dráma Napján

Színház-népszerűsítés a Magyar Dráma Napján - Közel kétezer tanulót, pedagógust és szülőt szólítottak meg a kézdivásárhelyi Városi Színház színészei, munkatársai és a Macskakő színjátszó kör tagjai a Magyar Dráma Napja alkalmából szervezett színház-népszerűsítési kampánya során. A kora-reggeli órákban a kézdivásárhelyi iskolák bejáratánál az idei évad műsor- és bérletajánlatát tartalmazó ajándék könyvjelzőt és szórólapokat kézbesítettetek a tanórákra igyekvő tanároknak, diákoknak, és szüleiknek.A délután 18 órai kezdettel megtartott nyílt próbán megjelent színházlátogatókat és sajtóképviselőket Kolcsár József művészeti igazgató köszöntötte, méltatva az emléknap jelentőségét, majd László Csaba marosvásárhelyi rendező ismertette Szép Ernő: Lila ákác c. színművét, ezt követően az érdeklődők a színmű első jelenetének próbáját láthatták.Kolcsár József kiemelte, a Városi Színház sajátos módon járult hozzá az 1984 óta egyre népszerűbbé váló ünnephez. A nagyérdeműt személyesen megszólítva, az októberi végi bemutatóra készülő társulat próbájára invitálta, így betekintést nyújtott a színházteremtés titkaiba.Amint az a visszajelzésekből kiderült, a közönség örömmel fogadta a kezdeményezést. A Városi Színház folyamatosan növekvő számú nézőre számíthat, és ez többek közt az igen népszerű támogatói Toldi bérletajánlatnak köszönhető, amelyre közel hétszázan tartanak igényt a színházat támogató cégek alkalmazottai közül. Hasonló érdeklődést vár a színház az ugyancsak kedvezményes Boér Géza ifjúsági bérlet, a Csipike gyerekbérlet és a Kiss Lázár pedagógusbérlet iránt.A Városi Színház legközelebb 2011. október 2-án 19 órai kezdettel várja a közönséget a Nagy Ignác-Parti Nagy Lajos: Tisztújítás c. idén is műsoron tartott előadására.A kézdivásárhelyi Városi színház sajtóközleménye

Közel kétezer tanulót, pedagógust és szülőt szólítottak meg a kézdivásárhelyi Városi Színház színészei, munkatársai és a Macskakő színjátszó kör tagjai a Magyar Dráma Napja alkalmából szervezett színház-népszerűsítési kampánya során. A kora-reggeli órákban a kézdivásárhelyi iskolák bejáratánál az idei évad műsor- és bérletajánlatát tartalmazó ajándék könyvjelzőt és szórólapokat kézbesítettetek a tanórákra igyekvő tanároknak, diákoknak, és szüleiknek.
A délután 18 órai kezdettel megtartott nyílt próbán megjelent színházlátogatókat és sajtóképviselőket Kolcsár József művészeti igazgató köszöntötte, méltatva az emléknap jelentőségét, majd László Csaba marosvásárhelyi rendező ismertette Szép Ernő: Lila ákác c. színművét, ezt követően az érdeklődők a színmű első jelenetének próbáját láthatták.
Kolcsár József kiemelte, a Városi Színház sajátos módon járult hozzá az 1984 óta egyre népszerűbbé váló ünnephez. A nagyérdeműt személyesen megszólítva, az októberi végi bemutatóra készülő társulat próbájára invitálta, így betekintést nyújtott a színházteremtés titkaiba.
Amint az a visszajelzésekből kiderült, a közönség örömmel fogadta a kezdeményezést. A Városi Színház folyamatosan növekvő számú nézőre számíthat, és ez többek közt az igen népszerű támogatói Toldi bérletajánlatnak köszönhető, amelyre közel hétszázan tartanak igényt a színházat támogató cégek alkalmazottai közül. Hasonló érdeklődést vár a színház az ugyancsak kedvezményes Boér Géza ifjúsági bérlet, a Csipike gyerekbérlet és a Kiss Lázár pedagógusbérlet iránt.
A Városi Színház legközelebb 2011. október 2-án 19 órai kezdettel várja a közönséget a Nagy Ignác-Parti Nagy Lajos: Tisztújítás c. idén is műsoron tartott előadására.

A kézdivásárhelyi Városi színház sajtóközleménye

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!