Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Táncmaraton a Tánc Világnapja alkalmából Kézdivásárhelyen

Táncmaraton a Tánc Világnapja alkalmából Kézdivásárhelyen - „És legyen elveszett minden olyan napunk, amelyen legalább egyszer nem táncoltunk, és legyen fülünknek hamis minden állítás, ha nem csattan fel vele együtt legalább egy kacaj.” - Nietzsche1983 óta április 29. a tánc világnapja (hivatalosan már 1982-ben nemzetközi táncnappá nyilvánították), mikor is a világ mindenféle táncát, legyen az akár egy ropogós csárdás, egy érzéki tangó, egy kecses keringő vagy egy egyszerű csűrdöngölős, megünneplik. Időpontját Jean-Georges Noverre francia táncos és balettművész születésnapjára jelölték ki.Kézdivásárhelyen 2014 április 29.-én ezalkalomból, a Vigadó Művelődési Ház Táncmaratont szervez, aminek a tervezett programja a következő:15:00 - Gyöngyvirág Néptánccsoport, Bod Péter Tanítóképző - Palotás tánc15:15 - Harmatfű néptánccsoport 15:45 - Gyöngyvirág Néptánccsoport, Bod Péter Tanítóképző 16:00 - Molnár Melinda és Antal Levente - Gyimesi csángó táncok16:25 - Ritmusra született - Hip-hop 16:35 - Tiszás Néptáncegyüttes, Kézdiszentkereszt 17:00 - Kovács Hajnalka - Társas tánc17:15 - „Maassluis” Nyugdíjasok Klubja - Néptánc17:30 - Pap Ágnes – Modern tánc18:00 - „Maassluis” Nyugdíjasok Klubja - Néptánc18:15 - Pap Ágnes - Zumba, latin táncok19:00 - Perkő Néptáncegyüttes, Kézdiszentlélek - Szerelemre szült az anyámA műsorváltozás jogát fenntartjuk. Az esetleges csúszásért szíves elnézésüket kérjük.A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

„És legyen elveszett minden olyan napunk, amelyen legalább egyszer nem táncoltunk, és legyen fülünknek hamis minden állítás, ha nem csattan fel vele együtt legalább egy kacaj.” - Nietzsche

1983 óta április 29. a tánc világnapja (hivatalosan már 1982-ben nemzetközi táncnappá nyilvánították), mikor is a világ mindenféle táncát, legyen az akár egy ropogós csárdás, egy érzéki tangó, egy kecses keringő vagy egy egyszerű csűrdöngölős, megünneplik. Időpontját Jean-Georges Noverre francia táncos és balettművész születésnapjára jelölték ki.

Kézdivásárhelyen 2014 április 29.-én ezalkalomból, a Vigadó Művelődési Ház Táncmaratont szervez, aminek a tervezett programja a következő:

15:00 - Gyöngyvirág Néptánccsoport, Bod Péter Tanítóképző - Palotás tánc
15:15 - Harmatfű néptánccsoport 
15:45 - Gyöngyvirág Néptánccsoport, Bod Péter Tanítóképző 
16:00 - Molnár Melinda és Antal Levente - Gyimesi csángó táncok
16:25 - Ritmusra született - Hip-hop 
16:35 - Tiszás Néptáncegyüttes, Kézdiszentkereszt 
17:00 - Kovács Hajnalka - Társas tánc
17:15 - „Maassluis” Nyugdíjasok Klubja - Néptánc
17:30 - Pap Ágnes – Modern tánc
18:00 - „Maassluis” Nyugdíjasok Klubja - Néptánc
18:15 - Pap Ágnes - Zumba, latin táncok
19:00 - Perkő Néptáncegyüttes, Kézdiszentlélek - Szerelemre szült az anyám

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. Az esetleges csúszásért szíves elnézésüket kérjük.

A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!