2018 május 17-én, csütörtök délután 16 órától PhD Kovács Attila táplálkozási szemináriumot tart a "Zarah Kids" Molnár Józsiás utca 67 szám alatt az Old Mickey's Barbell Club szervezésében.


Hogyan táplálkozzunk, hogy növeljük a teljesítményünket?

A kurzus tartalma:
F*@# diets. Miért nem működnek a diéták?
Az egészséges táplálkozás és a hosszú élet. Mik a jellemzői?
Mit mond a tudomány a táplálkozásról?
Hogyan tudjuk felgyorsítani a metabolizmusunkat, hogy egy zsírégető gépezetté váljunk?
A szuperételek szerepe es hogyan kell szedni?
Táplálék kiegészítők + egy pár biomarker, amelyet követni kell!
A makró-tápanyagok helyes (ideális) aránya
A zsírok újraértékelése
Kvantifikálás: mit kell mérjünk ahhoz, hogy tudjuk, a helyes úton vagyunk a táplálkozást illetően?

Kovács Attila, PhD, röviden
Életemben akkor történt meg a nagy változás, amikor eldöntöttem, hogy ezután kevesebbet fogok lélegezni…beleszerettem egy kevésbé népszerű sportágba, a szabadtüdős merülésbe. Hamarosan sikerült két országos rekordot felállítanom, és eljutnom a jelenlegi szintemre, amelyen képes vagyok a lélegzetemet 7 percnél hosszabban visszatartani és 45 méter mélységű merüléseket végrehajtani egyetlen lélegzetvétellel, akár uszony nélkül is. 26 éves korom óta vezetői munkakört töltök be, és mintegy 2 évtizede vezetőként tevékenykedem különböző területeken. Jelenleg egyetemi adjunktus pozícióm mellett EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tanúsítvánnyal rendelkező vezetői tréner és teljesítmény coach vagyok, illetve a Leadership Foundation és a Biohackedself cég vezérigazgatója vagyok.

Sajátos megközelítésem a neurotudományok területén szerzett jártasságomon, valamint a kimagasló teljesítmény elérését és a fenntartható eredményeket lehetővé tevő pszichikai folyamatok gyakorlati ismeretén alapul. Teljes meggyőződéssel hiszek mindabban, amit ügyfeleimnek tanitok, hiszen én magam sikeresen használtam ezeket a módszereket két országos rekordom felállításában egy olyan sport területén, amelyben a testi felkészültséghez az önbizalomnak, erős pszichikumak és mentális kontrollnak kell társulnia.

Biohacker coachként az a küldetésem, hogy provokáljalak és motiváljalak arra, hogy Te is használd az általam (5 év kitartó és költséges, önmagamon végzett kísérletezés és a teljesítményem tudatos mérése nyomán) kifejlesztett biohack-eket. Ügyfeleim között világversenyeken dobogós helyezést elért sportolók és olimpikonok, országos bajnokok, politikusok és az üzleti élet különböző területein tevékenykedő vezetők

Részvételi dij: 75Ron
Jelentkezni: Ferencz Tamásnál (0742335895)

https://www.facebook.com/events/185210708961450/