Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Teltházas Ego Sum koncert

Teltházas Ego Sum koncert - Szombaton, január 4.-én este tartotta első nagylemezének bemutató koncertjét a kézdivásárhelyi Ego Sum zenekar. A Kabaré című korong iránti érdeklődés olyan nagy volt, hogy sokan nem fértek be a Vigadó Művelődési Ház emeleti kiállítótermébe, az előtérben hallgatták az együttes játékát. A kezdési időpont nyolc órára volt meghirdetve, de már tíz perccel előtte nem lehetett helyet találni a teremben.Aki nem tudott részt venni a koncerten, az élőben hallgathatta a Profi Rádió hullámhosszán. A bemutatott albumon 12 saját szám szerepelt, emellett pedig további 13 feldolgozás is elhangzott, így a koncert kétórásra sikerült.Páll Áron, a zenekar énekese, frontembere a számok között anekdotázással szórakoztatta a közönséget, a koncert alatt egy kivetítőn a zenekar fellépéseiről, próbákról, illetve a közös bolondozásokról láthatott fotókat a nagyérdemű.További fotók:www.facebook.com/egosumband

Szombaton, január 4.-én este tartotta első nagylemezének bemutató koncertjét a kézdivásárhelyi Ego Sum zenekar. A Kabaré című korong iránti érdeklődés olyan nagy volt, hogy sokan nem fértek be a Vigadó Művelődési Ház emeleti kiállítótermébe, az előtérben hallgatták az együttes játékát. A kezdési időpont nyolc órára volt meghirdetve, de már tíz perccel előtte nem lehetett helyet találni a teremben.

Aki nem tudott részt venni a koncerten, az élőben hallgathatta a Profi Rádió hullámhosszán. A bemutatott albumon 12 saját szám szerepelt, emellett pedig további 13 feldolgozás is elhangzott, így a koncert kétórásra sikerült.

Páll Áron, a zenekar énekese, frontembere a számok között anekdotázással szórakoztatta a közönséget, a koncert alatt egy kivetítőn a zenekar fellépéseiről, próbákról, illetve a közös bolondozásokról láthatott fotókat a nagyérdemű.

További fotók:
www.facebook.com/egosumband

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!