A Vigadó Stúdió és a Városi Színház szervezésében december 8-án, kedden 19 órától a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház Andrzej Saramonowicz Tesztoszteron című előadását tekinthetik meg a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Nagytermében.

Az előadásra jegyek felnőtteknek 15 lejes, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lejes áron válthatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában hétfőtől csütörtökig 8 és 19 óra között, pénteken 8 és 15 óra között, valamint az előadás előtt egy órával.
Jegyfoglalás a 0267 361 081-es vagy a 0729 058 197-es telefonszámokon lehetséges.
Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk.

Mitől férfi a férfi és mitől „döglik a légy”? Dagadó izmok? Szakáll? Egy szépen nyírt bajusz? Hatalom, pénz, erő? Talán… A biológia azoban egyszerű és örök válasszal szolgál erre а kérdésre: tesztoszteron.
Hét férfi különös, egymást átszövő történetén keresztül nyerhetnek betekintést a férfi lélek legrejtettebb titkaiba. Egymáshoz, nőkhöz, kapcsolatokhoz, szexualitáshoz és egyáltalán önmagukhoz való viszonyaik és bukásaik tükrében rajzolódnak ki ezek a nem is annyira ismeretlen figurák.
Mire gondol a férfi, mit akar a nő?
Hány férfi kell egy fergeteges estéhez? Hét. Pontosabban hét kivételes színész a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház társulatából.
Ez a történet valahol ott kezdődik, ahol a legtöbb véget ér. Akarod-e, holtodiglan, holtomiglan és a többi. Fehér ruha, templom, násznép és az ifjú pár. De mi van, ha a menyasszony a nagy, mindent eldöntő kérdésre nemmel válaszol?
A hét színész közös munkájának eredményeként és az utóbbi évtizedek legismertebb magyar slágereinek felelevenítésével olyan előadást sikerült létrehozni, mely színész és néző számára egyaránt felejthetetlen élmény. Egy nők nélküli, de léptem nyomon a nőket kibeszélő esküvői fogadást, ahol az örömapa, a pórul járt vőlegény és annak bátyja, egy egyetemi professzor, egy zenész, egy újságíró és egy pincér különös, egymást átszövő történetein keresztül nyerhetnek betekintést a férfi lélek legrejtettebb titkaiba.

Fordította: Pászt Patrícia.
Szereposztás: Kornél (vőlegény, ornitológus) – Kiss Attila; Stavros (a vőlegény apja) – Balázs Attila; Janis (a vőlegény testvére, jogász) – Bandi András Zsolt; Rovar (a vőlegény barátja, mikrobiológus) – Kocsárdi Levente; Titusz (pincér) – Aszalos Géza; Tretén (újságíró) – Molnár Bence; Dió (zenész) – Molnos András Csaba. Művészeti koordinátor: Kedves Emőke. Konzultáns: Katarzyna Raduszýnska. Látványterv: Paweł Walicki, Albert Alpár