Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Tulajdonképpen minden - Beszélgetés Markó Bélával

Tulajdonképpen minden - Beszélgetés Markó Bélával - Beszélgetés Markó Bélával szülőhelyről és a szülőföldről, hazáról és hazátlanságról, írókról és költőkről, versekről és versírásról, könyvekről és a legújabb verseskötetről, örömről és elégtételről, életről és halálról, előre- és visszatekintésről, az értelmiségi szerepéről, értékőrzésről és az értékek átadásáról, a hagyományok megtartásáról és a megmaradásról, magyarságról és erdélyiségről, és arról, hogy emberekként tulajdonképpen mi csak 'postások' vagyunk, a gének üzenetét adjuk tovább nemzedékről nemzedékre, a jövendőnek. Majdnem mindenről? Igen: tulajdonképpen (szinte) mindenről, ami belefér egy élő, közönség előtti nagybeszélgetésbe a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében, 2013. november 28-án, csütörtökön, 18 órakor.Beszélgetőtárs: Fekete Vince.Az eseményre a belépés ingyenes, mindnekit szeretettel várunk!

Beszélgetés Markó Bélával szülőhelyről és a szülőföldről, hazáról és hazátlanságról, írókról és költőkről, versekről és versírásról, könyvekről és a legújabb verseskötetről, örömről és elégtételről, életről és halálról, előre- és visszatekintésről, az értelmiségi szerepéről, értékőrzésről és az értékek átadásáról, a hagyományok megtartásáról és a megmaradásról, magyarságról és erdélyiségről, és arról, hogy emberekként tulajdonképpen mi csak "postások" vagyunk, a gének üzenetét adjuk tovább nemzedékről nemzedékre, a jövendőnek. 

Majdnem mindenről? Igen: tulajdonképpen (szinte) mindenről, ami belefér egy élő, közönség előtti nagybeszélgetésbe a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében, 2013. november 28-án, csütörtökön, 18 órakor.

Beszélgetőtárs: Fekete Vince.

Az eseményre a belépés ingyenes, mindnekit szeretettel várunk!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!