KSE Speoalpin szakosztály - KSE Speoalpin

KSE Speoalpin

» Túra a Vargyas-i szorosba az Almási barlangokhoz

Túra a Vargyas-i szorosba az Almási barlangokhoz - A Speoalpin szakosztály 2012 augusztus 4-5-én túrát szervez autókkal, biciklikkel a Vargyasi-szorosba az Almási-barlangokhoz.Lesz barlangászás, gyalogtúra a völgyben, a Kőmezőre, a Csala-tornyához.A résztvevők hozzanak magukkal sátrat, hálózsákot, barlangozáshoz lámpát, esetleg akinek van sisakot, váltó ruhát, két napra való élelmet. Aki szeretne részt venni a túrán jelezzen vissza a 0741037818-as telefonszámon, hogy mivel tud jönni. Akik autóval jönnek jelezzék, hogy hány hely van szabad náluk, kit tudnának még elvinni.A visszajelezni legkésőbb augusztus 2-ig kell.Indulás szombat reggel 8 órakor, a Sinkovits stadion elöl. (az indulás időpontja még változhat, a résztvevők javaslata szerint).Szőcs János

A Speoalpin szakosztály 2012 augusztus 4-5-én túrát szervez autókkal, biciklikkel a Vargyasi-szorosba az Almási-barlangokhoz.
Lesz barlangászás, gyalogtúra a völgyben, a Kőmezőre, a Csala-tornyához.
A résztvevők hozzanak magukkal sátrat, hálózsákot, barlangozáshoz lámpát, esetleg akinek van sisakot, váltó ruhát, két napra való élelmet.

Aki szeretne részt venni a túrán jelezzen vissza a 0741037818-as telefonszámon, hogy mivel tud jönni. Akik autóval jönnek jelezzék, hogy hány hely van szabad náluk, kit tudnának még elvinni.
A visszajelezni legkésőbb augusztus 2-ig kell.

Indulás szombat reggel 8 órakor, a Sinkovits stadion elöl. (az indulás időpontja még változhat, a résztvevők javaslata szerint).

Szőcs János

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

MaakMaak
Bejegyezve: 2012-08-05 14:14:17

Pur-DPur-D
Bejegyezve: 2012-08-05 14:44:10
Én is elmentem volna,ha otthon lennék.. ;)
Köszönjük 'JaniBá' a turákat!! :)
bb gaborbb gabor
Bejegyezve: 2012-09-04 22:18:38
en sajna most bukkantam ere az infora ra. Nem tudom meg lehete jelentkezni, es nem tudom ki lehet-e birni hiszen kovaszna varosabol kozel 100km a tav?????
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!