Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Tűzmadár - mesejáték a Csíki Játékszín vendégjátéka

Tűzmadár - mesejáték a Csíki Játékszín vendégjátéka - Március 22-án pénteken délelőtt 10:00 és 12:00 órai kezdettel - Budaházi Attila: Tűzmadár - mesejáték orosz népmese nyomán a Csíki Játékszín vendégjátéka.A cár kertjéből éjjel titokzatos módon eltűnnek az aranyalmák. A legkisebbik cárevicsnek, Ivánnak sikerül meglesnie a tolvajt: a tűzmadár látogat a kertbe minden éjjel. Iván majdnem megfogja a madarat, de csak egyik tolla marad kezében. Apját annyira elbűvöli a tűzmadár tolla, hogy felajánlja fele birodalmát annak a fiának, aki elhozza neki a tűzmadarat. Mindhárom fiú útnak indul, Iván szeretné bebizonyítani a legjobban, hogy érett a feladatra. Egyik cárságból a másikba vándorol és mindenütt újabb akadályokkal találja szemben magát.Rendező: Budaházi Attilawww.csikijatekszin.roA hozzászólok között a kézdi.infó 2 db belépőt sorsol ki március 21-én este 22 órakor.

Március 22-án pénteken délelőtt 10:00 és 12:00 órai kezdettel - Budaházi Attila: Tűzmadár - mesejáték orosz népmese nyomán a Csíki Játékszín vendégjátéka.



A cár kertjéből éjjel titokzatos módon eltűnnek az aranyalmák. A legkisebbik cárevicsnek, Ivánnak sikerül meglesnie a tolvajt: a tűzmadár látogat a kertbe minden éjjel. Iván majdnem megfogja a madarat, de csak egyik tolla marad kezében. Apját annyira elbűvöli a tűzmadár tolla, hogy felajánlja fele birodalmát annak a fiának, aki elhozza neki a tűzmadarat. Mindhárom fiú útnak indul, Iván szeretné bebizonyítani a legjobban, hogy érett a feladatra. Egyik cárságból a másikba vándorol és mindenütt újabb akadályokkal találja szemben magát.

Rendező: Budaházi Attila
www.csikijatekszin.ro

A hozzászólok között a kézdi.infó 2 db belépőt sorsol ki március 21-én este 22 órakor.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

agiagi
Bejegyezve: 2013-03-21 22:12:19
En is megneznem!:)
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2013-03-22 01:32:22
Ingyen belépõt nyert: [agi].
Jó szórakozást mindenkinek.
agiagi
Bejegyezve: 2013-03-22 08:25:59
Juhhhuuuuuu!Megyuuuuunk!:)
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!