Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Üdvözlet Sepsiszékről - könyvbemutató

Üdvözlet Sepsiszékről - könyvbemutató - 2012. január 13., pénteken 18 órától Üdvözlet Sepsiszékről - könyvbemutató.Nem csupán tartalmában és kivitelezésében, hanem egész megjelentetési folyamatában rendkívüli albumsorozat készül. A kézdivásárhelyi Beke Ernő gyűjtő tulajdonában lévő, több mint 40 000 képeslapból válogatott, a háromszéki településeket bemutató kiadványsorozat Sepsiszékről szóló kötetét mutatjuk be.A kézdivásárhelyi Gyűjtemények Házának létrehozója és mindenese ezúttal a sepsiszentgyörgyi ARTprinter Kiadóval szövetkezett, hogy Orbaiszék települései után a rendkívül gazdag gyűjteményből válogatva, Üdvözlet Sepsiszékről címmel adjon közzé bő válogatást. 550 régi, jobbára századfordulós képeslapról van szó, amelyek elsősorban Sepsiszentgyörgy egykori épületei, terei, emlékművei révén vezetnek végig a városon, majd - egy-egy rövid leírás kíséretében, amelyeket Kisgyörgy Zoltán jegyez - a szék településeinek bemutatása következik.Az albumsorozat, amelynek további darabjai - szám szerint három - tervek szerint 2012-ben jelennek meg, csaknem hatvan esztendő eredményes gyűjtőszenvedély egy szeletét mutatja be. Beke Ernő, aki immár messze földről is keresett és látogatott intézmény, a kézdivásárhelyi Gyűjte-mények Házának alapítója és működtetője, azt szeretné, ha az albumsorozat nem csupán a múltnak, hanem a jelennek, sőt, a jövőnek is szólna, de leginkább a széles közönségnek. Hiszen gyűjteményének akkor van értelme, ha nem csak maga a gyűjtő, hanem szűkebb és tágabb közössége is használja.A könyvet bemutatja Kisgyörgy Zoltán és Kopacz Attila, a könyv kiadója.

2012. január 13., pénteken 18 órától Üdvözlet Sepsiszékről - könyvbemutató.
Nem csupán tartalmában és kivitelezésében, hanem egész megjelentetési folyamatában rendkívüli albumsorozat készül. A kézdivásárhelyi Beke Ernő gyűjtő tulajdonában lévő, több mint 40 000 képeslapból válogatott, a háromszéki településeket bemutató kiadványsorozat Sepsiszékről szóló kötetét mutatjuk be.

A kézdivásárhelyi Gyűjtemények Házának létrehozója és mindenese ezúttal a sepsiszentgyörgyi ARTprinter Kiadóval szövetkezett, hogy Orbaiszék települései után a rendkívül gazdag gyűjteményből válogatva, Üdvözlet Sepsiszékről címmel adjon közzé bő válogatást. 550 régi, jobbára századfordulós képeslapról van szó, amelyek elsősorban Sepsiszentgyörgy egykori épületei, terei, emlékművei révén vezetnek végig a városon, majd - egy-egy rövid leírás kíséretében, amelyeket Kisgyörgy Zoltán jegyez - a szék településeinek bemutatása következik.

Az albumsorozat, amelynek további darabjai - szám szerint három - tervek szerint 2012-ben jelennek meg, csaknem hatvan esztendő eredményes gyűjtőszenvedély egy szeletét mutatja be. Beke Ernő, aki immár messze földről is keresett és látogatott intézmény, a kézdivásárhelyi Gyűjte-mények Házának alapítója és működtetője, azt szeretné, ha az albumsorozat nem csupán a múltnak, hanem a jelennek, sőt, a jövőnek is szólna, de leginkább a széles közönségnek. Hiszen gyűjteményének akkor van értelme, ha nem csak maga a gyűjtő, hanem szűkebb és tágabb közössége is használja.

A könyvet bemutatja Kisgyörgy Zoltán és Kopacz Attila, a könyv kiadója.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!