Újabb kiszállásokon A testőr

Az Udvartér Színház újabb két helyszínen mutatja be Molnár Ferenc A testőr című darabját: a két felvonásos vígjátékot pénteken, november 10-én 19 órától Bereckben, 14-én, kedden 18 órától pedig Kézdiszentléleken láthatja a közönség.

Játsszák: Mihály János, Elek Ágota, Kiss László, Gecse Noémi. Díszlet- és jelmeztervező: Bakcsi Kata. Rendező: Kányádi Szilárd.

„Az ünnepelt színész házaspár szalonjában vagyunk. A férj, az országos hírű Színész barátjának, a Kritikusnak arról panaszkodik, hogy félti a házasságát; fél év nász után talán már meg is unta őt a felesége, a Színésznő – sőt, lehet, hogy az asszony már ki is szeretett belőle. Ilyenkor egy férfinek lépnie kell: vissza kell hódítania a feleségét. El is kezdődik a nagy visszaszerző hadművelet, ám – ahogy az Molnárnál lenni szokott – nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogy a Színész és a nézők sejtik…”

Kányádi Szilárd színész, rendező, rendezett a Janus Egyetemi Színházban, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatánál, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatánál, a Szigligeti Színházban, a Csíki Játékszínnél.