2015. október 29-én, csütörtökön 16 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Nagytermében kicsik és nagyok vehetnek részt az ALMA együttes koncertjén.

Magyarország legismertebb gyerekzenekara, már többször is teltház előtt adta elő Kézdivásárhelyen a gyermeklelket megérintő, a „nevető",- és „tánc-izmokat" megmozgató, népszerű slágereit.

Legsikeresebb daluknak, a Ma van a szülinapom-nak több, mint 11 millió letöltése van és a leggyakrabban megosztott hazai tartalom manapság a Facebookon. Olyan sikeres rajzfilmzenéket írtak, mint a Bogyó és Babóca sorozat, főcímdalt készítettek a Khumba című 3D-s animációs rajzfilmhez.
A zenekar műsorában a saját dalok mellett a klasszikus és kortárs költők legszebb verseinek megzenésített darabjai is helyet kapnak.

A belépők ára: 20 lej/fő, családi belépő: 50 lej (3 fő), csoportos belépő: 160 lej (10 fő). Elővételben kaphatók a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában, hétköznapokon 8-tól 16 óráig, valamint előadások előtt egy órával. Helyfoglalás a 0267/361 081-es telefonszámon vagy az office@vigado.ro e-mail címen lehetséges.