Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Ünnepi Hahota-előadás Kézdivásárhelyen

Ünnepi Hahota-előadás Kézdivásárhelyen - A Hahota színtársulat Légitámadás címmel ünnepi kabaréválogatásra hívja kedves nézőit november 9-én, péntek este 7 órára, a kézdivásárhelyi Vigadó előadótermébe.Az előadással Szekely M. Éva színművésznőt 70 éves születésnapján köszönti a társulat.Szereplők : Székely M. Éva, Puskás Győző, Boér Orsolya, Cseke Péter, Kelemen Barna, Gönczy Katalin és Szőlősi-Pénzes Szilárd.Jegyek elővételben a Vigadó jegypénztáránál kaphatók.A kézdi.infó 1 jegyet sorsol ki a hozzászólók között az eseményre. Eredményhírdetés november 8.-án, csütörtökön este 23 órakor.

A Hahota színtársulat Légitámadás címmel ünnepi kabaréválogatásra hívja kedves nézőit november 9-én, péntek este 7 órára, a kézdivásárhelyi Vigadó előadótermébe.
Az előadással Szekely M. Éva színművésznőt 70 éves születésnapján köszönti a társulat.
Szereplők : Székely M. Éva, Puskás Győző, Boér Orsolya, Cseke Péter, Kelemen Barna, Gönczy Katalin és Szőlősi-Pénzes Szilárd.



Jegyek elővételben a Vigadó jegypénztáránál kaphatók.


A kézdi.infó 1 jegyet sorsol ki a hozzászólók között az eseményre. Eredményhírdetés november 8.-án, csütörtökön este 23 órakor.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

pakocskapakocska
Bejegyezve: 2012-10-29 18:51:53
Puskas Gyozoek tudnak valamit, a tavalyi eloadasukon is jelen voltunk a parommal, az az eloadas amire annyi felkeres volt itt kezdin hogy ujbol el kellett jojjenek....ez magaert beszel...gondolom az idei is legalabb annyira jo, ott a helye mindenkinek aki nevet szeret.
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2012-11-08 23:31:54
Köszönjük a hozzászólást. Ingyen belépõt nyert: [pakocska].
Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!