Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Urbán Gyula: Minden egér szereti a sajtot - az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház előadása

Urbán Gyula: Minden egér szereti a sajtot - az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház előadása - 2011. október 4., kedden 10 és 11.30 óráktól Urbán Gyula: Minden egér szereti a sajtot - az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház előadásában.Modern Rómeó és Júlia történet bűbájos egerekkel. Soma és Fruzsina boldogságát csak szüleik háborúskodása árnyékolja be. Soma és családja ugyanis SZÜRKE, míg Fruzsiék FEHÉREK! A kalandokban bővelkedő történet végére megtanulják, hogy nem a bunda színe a fontos, hanem az, hogy a sajtot egyformán szeretik.Zeneszerző: Gulyás LászlóDíszlet- és bábtervező: Lovassy LászlóRendező: Demeter ZsuzsaBelépés: 4 lej

2011. október 4., kedden 10 és 11.30 óráktól Urbán Gyula: Minden egér szereti a sajtot - az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház előadásában.

Modern Rómeó és Júlia történet bűbájos egerekkel. Soma és Fruzsina boldogságát csak szüleik háborúskodása árnyékolja be. Soma és családja ugyanis SZÜRKE, míg Fruzsiék FEHÉREK! A kalandokban bővelkedő történet végére megtanulják, hogy nem a bunda színe a fontos, hanem az, hogy a sajtot egyformán szeretik.

Zeneszerző: Gulyás László
Díszlet- és bábtervező: Lovassy László
Rendező: Demeter Zsuzsa
Belépés: 4 lej

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!