Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Vakációs bibliahét Szörcsén

Vakációs bibliahét Szörcsén - A múlt héten Szörcsén megszervezett vakációs bibliahéten résztvevő gyerekek megismerkedhettek Jézus néhánycsodájának történetével, belebújhattak a szereplők bőrébe, eljátszva és megelevenítve a századokon át is üzenő eseményeket. Gitárkísérettel énekeket tanultak, kézműves fogalkozásokon vettek részt, az ügyeskedő kis kezek alól valódi remekművek születtek, színes virágok elevenedtek meg a porcelántányérokon, a festékekkel bűvészkedő gyerekek élővé varázsolták a köveket, színes papírból kis csodák születtek. Csapatjátékokban vettek részt az egymásra is figyelni tanuló résztvevők, s rájöttek arra,hogy együtt, közös erővel több mindent el lehet érni, mint egyedül.A szülők és nőszövetségi tagok süteményekkel, üditővel, szendvicsekkel járultak hozzá a bibliahét sikeréhez és a jó hangulathoz.Gáspár Erika

A múlt héten Szörcsén megszervezett vakációs bibliahéten résztvevő gyerekek megismerkedhettek Jézus néhánycsodájának történetével, belebújhattak a szereplők bőrébe, eljátszva és megelevenítve a századokon át is üzenő eseményeket. Gitárkísérettel énekeket tanultak, kézműves fogalkozásokon vettek részt, az ügyeskedő kis kezek alól valódi remekművek születtek, színes virágok elevenedtek meg a porcelántányérokon, a festékekkel bűvészkedő gyerekek élővé varázsolták a köveket, színes papírból kis csodák születtek. Csapatjátékokban vettek részt az egymásra is figyelni tanuló résztvevők, s rájöttek arra,hogy együtt, közös erővel több mindent el lehet érni, mint egyedül.
A szülők és nőszövetségi tagok süteményekkel, üditővel, szendvicsekkel járultak hozzá a bibliahét sikeréhez és a jó hangulathoz.

Gáspár Erika

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!