Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Valahol egy lány... - jótékonysági koncert, Boros Szidónia műtétjére

Valahol egy lány... - jótékonysági koncert, Boros Szidónia műtétjére - 2011. január 14.-én, pénteken 19 órától Valahol egy lány... - jótékonysági koncert, Boros Szidónia műtétjére szerveznek gyűjtést.A koncert szervezői elsősorban azok a zenekedvelő kézdivásárhelyiek, akik már december 18-án is tartottak egy sikeres koncertet, hozzájuk csatlakozott a Nők Egyesülete, a Kézdivásárhelyi Városi Színház néhány tagja, valamint városunk neves képzőművészei. Boros Szidónia májtáültetésére szerveznek gyűjtést, és meghívnak mindenkit, hogy vegyenek részt a koncerten, és adakozzanak egy jó cél érdekében. A koncert ötlete Varga Lászlótól származik, aki a Kézdivásárhelyi Városi Színház színpadmestere, a szervezésben segített kollégája és jóbarátja Zöldes Hampel Sándor. December 18-án tartották az első koncertjüket, melyen lelkes kézdivásárhelyi amatőrök léptek fel. Egy olyan csapatot hoztak össze akik hosszútávú együttműködésre, több fellépésre verbuválódtak. A koncerten részletek hangzanak el a Rómeó és Júlia musicalből, valamint Koncz Zsuzsa, Máté Péter, Demjén Ferenc, Bonnie Tyler dalai. Fellépnek: Tontsch Anita, Kánya Beáta, Lázár Lilla, Fábián Eszter, Szász Szabina, Hammel Attila, Postolica Adrian, Hengán István, Oláh Tímea, Földi Zsuzsa, Biró László, Rettegi Margit, Albu Erika, Imre Zsuzsa, Fejér Gabriella, Solyom Ágnes, Szőcs Zsuzsa, Kovács Enikő, Haber Lívia, Kiss Mercédesz, Kovács Kata, Háromszéki Eszter.A Városi színház művészei is beszálltak a szervezésbe, Deme Róbert, Lung László Zsolt és Veres Előd “A próba” címmel vígjáték jeleneteket fognak előadni. Az esten fellép a rangos szentléleki Perkő néptáncegyüttes, a kézdivásárhelyi Nők Egyesülete és még sokan mások. Neves képzőművészeink egy-egy alkotásukat bocsájtják árverésre, a művek árát Szidónia műtétjére áldozzák. Kosztándi Jenő, Kosztándi B. Katalin, Vetró András, Vetró Bodoni Zsuzsa, Szabó H. Tünde, Sárosi Csaba alkotásai kerülnek árverésre, a művek megtekinthetők a következő internetes linken: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000757108408#!/album.php?aid=31159&id=100000757108408 Asszisztens: Zöldes H. SándorÖsszeállította: Varga LászlóTámogatók: Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal, Vigadó Művelődési HázAki nem tud részt venni a koncerten, de szívesen segítene Szidóniának, adományát a következő bankszámlákon helyezheti el:RO/48/RZBR0000060013156318 EURRO/10/RZBR0000060013156323 HUFRO/42/RZBR0000060012988422 RON

2011. január 14.-én, pénteken 19 órától Valahol egy lány... - jótékonysági koncert, Boros Szidónia műtétjére szerveznek gyűjtést.
A koncert szervezői elsősorban azok a zenekedvelő kézdivásárhelyiek, akik már december 18-án is tartottak egy sikeres koncertet, hozzájuk csatlakozott a Nők Egyesülete, a Kézdivásárhelyi Városi Színház néhány tagja, valamint városunk neves képzőművészei. Boros Szidónia májtáültetésére szerveznek gyűjtést, és meghívnak mindenkit, hogy vegyenek részt a koncerten, és adakozzanak egy jó cél érdekében.

A koncert ötlete Varga Lászlótól származik, aki a Kézdivásárhelyi Városi Színház színpadmestere, a szervezésben segített kollégája és jóbarátja Zöldes Hampel Sándor. December 18-án tartották az első koncertjüket, melyen lelkes kézdivásárhelyi amatőrök léptek fel. Egy olyan csapatot hoztak össze akik hosszútávú együttműködésre, több fellépésre verbuválódtak. A koncerten részletek hangzanak el a Rómeó és Júlia musicalből, valamint Koncz Zsuzsa, Máté Péter, Demjén Ferenc, Bonnie Tyler dalai. Fellépnek: Tontsch Anita, Kánya Beáta, Lázár Lilla, Fábián Eszter, Szász Szabina, Hammel Attila, Postolica Adrian, Hengán István, Oláh Tímea, Földi Zsuzsa, Biró László, Rettegi Margit, Albu Erika, Imre Zsuzsa, Fejér Gabriella, Solyom Ágnes, Szőcs Zsuzsa, Kovács Enikő, Haber Lívia, Kiss Mercédesz, Kovács Kata, Háromszéki Eszter.
A Városi színház művészei is beszálltak a szervezésbe, Deme Róbert, Lung László Zsolt és Veres Előd “A próba” címmel vígjáték jeleneteket fognak előadni.
Az esten fellép a rangos szentléleki Perkő néptáncegyüttes, a kézdivásárhelyi Nők Egyesülete és még sokan mások.

Neves képzőművészeink egy-egy alkotásukat bocsájtják árverésre, a művek árát Szidónia műtétjére áldozzák. Kosztándi Jenő, Kosztándi B. Katalin, Vetró András, Vetró Bodoni Zsuzsa, Szabó H. Tünde, Sárosi Csaba alkotásai kerülnek árverésre, a művek megtekinthetők a következő internetes linken: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000757108408#!/album.php?aid=31159&id=100000757108408
Asszisztens: Zöldes H. Sándor
Összeállította: Varga László
Támogatók: Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal, Vigadó Művelődési Ház

Aki nem tud részt venni a koncerten, de szívesen segítene Szidóniának, adományát a következő bankszámlákon helyezheti el:
RO/48/RZBR0000060013156318 EUR
RO/10/RZBR0000060013156323 HUF
RO/42/RZBR0000060012988422 RON

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!