Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Változó idők Kamerunban - Turóczi Ildikó könyvének bemutatója

Változó idők Kamerunban - Turóczi Ildikó könyvének bemutatója - December 19-én, szerdán 18 órakor a Vigadóban kerül sor Turóczi Ildikó Változó idők Kamerunban című könyvének bemutatójára.A szerző a kameruni önkéntes orvosi szolgálata idején írt terep-naplóját bemutatja, és a szerzővel beszélget Ferencz Éva, felolvas Deme Róbert.A Változó idők Kamerunban (Fehér gyógyítóként a hegyi királyságban - Publikon Kiadó, Pécs, 2012) kiváló példája a tény-irodalom (lásd még non- fiction, azaz nem fiktív próza) kortárs műfajának. (...) Ha egynéhány szóban kellene jellemeznem a könyvet, azt mondanám: 'igényes írás(ok), kalandos történetek a szó irodalmi-esztétikai és szellemet lebilincselő értelmében egyaránt, a kortárs afrikai kultúra pertinens, jó érzésű és jó ízlésű interpretációja, fogyasztható és hiteles előadásban.' írja Turóczi Ildikó új kötetéről Dr. Magyari Nándor László antropológus, szociológus, a BBTE tanára. A kötet a helyszínen megvásárolható.

December 19-én, szerdán 18 órakor a Vigadóban kerül sor Turóczi Ildikó Változó idők Kamerunban című könyvének bemutatójára.
A szerző a kameruni önkéntes orvosi szolgálata idején írt terep-naplóját bemutatja, és a szerzővel beszélget Ferencz Éva, felolvas Deme Róbert.
A Változó idők Kamerunban (Fehér gyógyítóként a hegyi királyságban - Publikon Kiadó, Pécs, 2012) kiváló példája a tény-irodalom (lásd még non- fiction, azaz nem fiktív próza) kortárs műfajának. (...) Ha egynéhány szóban kellene jellemeznem a könyvet, azt mondanám: "igényes írás(ok), kalandos történetek a szó irodalmi-esztétikai és szellemet lebilincselő értelmében egyaránt, a kortárs afrikai kultúra pertinens, jó érzésű és jó ízlésű interpretációja, fogyasztható és hiteles előadásban." írja Turóczi Ildikó új kötetéről Dr. Magyari Nándor László antropológus, szociológus, a BBTE tanára. A kötet a helyszínen megvásárolható.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!