Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Vannak Vidékek néptánc színház - a Maros Művészegyüttes előadása

Vannak Vidékek néptánc színház - a Maros Művészegyüttes előadása - Március 18-án hétfőn este 19:00 órától a Vigadóban - Vannak Vidékek néptánc színház a Maros Művészegyüttes előadásában.A hagyomány életben tartása ma nyilvánvalóan nehezen lehetséges, de az emberi lélek legbensőbb rejtekében tovább él.A Maros Művészegyüttes legújabb alkotása egy álomszerű világot tár elénk, melyben a tudatalattinkban megbúvó múlt idéződik meg jelenünkben. Olyan néptánc-színházi produkció, amely autentikus néptáncból egy korszerű színházi előadást hoz létre az erdélyi táncképek segítségével.Juhász Zsolt rendező-koreográfus elképzelése és a Maros Művészegyüttes autentikus táncstílusának ötvözése, egy különleges látványvilágot teremt, mely remélhetőleg felkelti a szakmai közönség, valamint a nézők érdeklődését.http://www.marosme.roA hozzászólok között a kézdi.infó 2 db belépőt sorsol ki március 17-én este 22 órakor.

Március 18-án hétfőn este 19:00 órától a Vigadóban - Vannak Vidékek néptánc színház a Maros Művészegyüttes előadásában.

A hagyomány életben tartása ma nyilvánvalóan nehezen lehetséges, de az emberi lélek legbensőbb rejtekében tovább él.

A Maros Művészegyüttes legújabb alkotása egy álomszerű világot tár elénk, melyben a tudatalattinkban megbúvó múlt idéződik meg jelenünkben. Olyan néptánc-színházi produkció, amely autentikus néptáncból egy korszerű színházi előadást hoz létre az erdélyi táncképek segítségével.

Juhász Zsolt rendező-koreográfus elképzelése és a Maros Művészegyüttes autentikus táncstílusának ötvözése, egy különleges látványvilágot teremt, mely remélhetőleg felkelti a szakmai közönség, valamint a nézők érdeklődését.

http://www.marosme.ro

A hozzászólok között a kézdi.infó 2 db belépőt sorsol ki március 17-én este 22 órakor.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

R GyulaR Gyula
Bejegyezve: 2013-03-09 21:06:56
Üdvözlet !
Szívesen megnézném valahol(az interneten) az elõadást de mivel messze vagyok és technikai okai is vannak ezért nem tudom .Ha valaki fel tenné valahova és tájékoztatna ,hogy hova .... meg köszönném .
ZsombiZsombi
Bejegyezve: 2013-03-15 11:15:23
Udv,
Tudja valaki, hogy lesznek vajdaszentiványi táncok is?
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2013-03-17 23:28:45
Ingyen belépõt nyert: [Zsombi] és [R Gyula].
Jó szórakozást mindenkinek.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!