Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Vigadó Comedy - SZOMSZÉDNÉNI P. IRODA & FELMÉRI PÉTER / Akciós medve

Vigadó Comedy - SZOMSZÉDNÉNI P. IRODA & FELMÉRI PÉTER / Akciós medve - VIGADÓ Comedy SZOMSZÉDNÉNI P. IRODA & FELMÉRI PÉTER / Akciós medveA Vigadó Comedy november 8-án este 19 órától bemutatja a Showder Klub humoristáinak, a Szomszédnéni Produkciós Irodának és Felméri Péternek, AKCIÓS MEDVE című humorestjét a Vigadó Művelődési Ház nagytermében. Hülye turisták örökbe fogadnak egy medvét, megtudjuk hogyan kell kezelni vállalaton belül a konfliktusokat, kiderül kicsoda a világ activity bajnoka, valamint szinte kialakul egy gruppenszex. Két óra humor - amit jobb látni, mint beszélni róla. Az előadás végén minden helyszínen kisorsolásra kerül egy barnamedve. Jegyek elővételben a Vigadó Művelődési Ház szervezőirodájában kaphatók, hétköznapokon 8-tól 16 óráig. Szeretettel várunk mindenkit!A kézdi.infó 3 db ingyen belépőt sorsol ki a hozzászólók között 2013 november 7.-én este 23 órakor. A nyerteseket majd kérjük, hogy jöjjenek be a nyereményjegyért az előadás előtt a titkárságra, hogy ha akarnak még venni egyet, ha társsal kivánnak jönni, akkor tudjanak jó helyen helyet foglalni.

VIGADÓ Comedy
SZOMSZÉDNÉNI P. IRODA & FELMÉRI PÉTER / Akciós medve

A Vigadó Comedy november 8-án este 19 órától bemutatja a Showder Klub humoristáinak, a Szomszédnéni Produkciós Irodának és Felméri Péternek, AKCIÓS MEDVE című humorestjét a Vigadó Művelődési Ház nagytermében. Hülye turisták örökbe fogadnak egy medvét, megtudjuk hogyan kell kezelni vállalaton belül a konfliktusokat, kiderül kicsoda a világ activity bajnoka, valamint szinte kialakul egy gruppenszex. Két óra humor - amit jobb látni, mint beszélni róla. Az előadás végén minden helyszínen kisorsolásra kerül egy barnamedve. Jegyek elővételben a Vigadó Művelődési Ház szervezőirodájában kaphatók, hétköznapokon 8-tól 16 óráig. Szeretettel várunk mindenkit!






A kézdi.infó 3 db ingyen belépőt sorsol ki a hozzászólók között 2013 november 7.-én este 23 órakor. A nyerteseket majd kérjük, hogy jöjjenek be a nyereményjegyért az előadás előtt a titkárságra, hogy ha akarnak még venni egyet, ha társsal kivánnak jönni, akkor tudjanak jó helyen helyet foglalni.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Jancsy (Jancsy)Jancsy (Jancsy)
Bejegyezve: 2013-11-06 21:41:40
Akciós a medveeeee.. Can't wait, jo lesz! :)
SzidiSzidi
Bejegyezve: 2013-11-06 21:45:20
Ott vagyunk maaar?:D
RekusRekus
Bejegyezve: 2013-11-07 09:08:53
A medve nem játék! Na jó, csak ha akcióóós! :D
AgiAgi
Bejegyezve: 2013-11-07 21:15:28
Tökéletes program péntek délutánra. :)
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2013-11-07 23:22:19
Ingyen jegyet nyertek: [Agi], [Szidi] és [Jancsy].

Jó szórakozást mindenkinek!
Jancsy (Jancsy)Jancsy (Jancsy)
Bejegyezve: 2013-11-07 23:30:42
Koszonjuk szepen! :)
SzidiSzidi
Bejegyezve: 2013-11-07 23:31:06
Koszonjuk :D
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!