Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» Vujity Tvrtko Pokoli és Angyali Történetek filmvetítéssel és dedikálással egybekötött előadása

Vujity Tvrtko Pokoli és Angyali Történetek filmvetítéssel és dedikálással egybekötött előadása - Pokoli történetek - Angyali történetek - Két óra a föld körül Vujity TvrtkovalVujity Tvrtko a TV2 Naplójának műsorvezető-riportere, a világutazó, tudósító több mint húsz éve foglalkozik olyan történetekkel, amelyek néha megdöbbentőek, máskor hátborzongatóak. Televízióban, sajtóban és könyvekben is beszámolt élményeiről. A pokoli történetek mellett pozitív tapasztalatai is vannak, többek között erről is mesél majd az újságíró. Ez egy olyan este lesz, ahol rengeteg a humor és a nevetés is, egy este, amit soha nem fognak elfelejteni - ígéri az előadó.Az est témái közül néhány: szó lesz a világ utolsó hadifoglyának hazatéréséről, Kim Ir Szen üvegkoporsójáról, a világhírű 3-as szektorról. A világ legnagyobb lepratelepéről, ahol az arc nélküli emberek élnek, megismerhetik a világ legidiótább diktátorát. Lebilincselően izgalmas kalandok segítségével utazhatják körbe a Földet. Olykor szívszorító, olykor kacagtatóan humoros este keretében.Vujity Tvrtko már tavaly bemutatkozott a székelyföldi közönség előtt, először Sepsiszentgyörgyön ahol egymás után kétszer telt meg a színház, közel ezer rajongójával sikerült találkoznia, majd Udvarhelyen és Marosvásárhelyen. A közönségtalálkozók nagyon jó hangulatban zajlottak olyan hétköznapi emberekről mesélt, akik kitartanak álmaik mellett, bemutatott néhány jelenleg is aktív diktatúrát, illetve arról próbálta meggyőzni közönségét, hogy nem nekünk, magyaroknak a legrosszabb a világon.A találkozóra a következő helyszínen és időpontban kerül sor: Kézdivásárhely 2013. október. 29., kedden 19 óra, Vigadó Művelődési Ház nagytermePár visszajelzés az eddigi közönségtalálkozókról:Bíró Miklósné Tompa Enikő, Sepsiszentgyörgy: 'Igen, akkor ott, azon a felejthetetlen estén megtörtént a csoda.'Szabó Margit: 'Csodálatos előadás volt, köszönöm!'Salánczi Edina: 'Szuper volt. Az örök borúlátó férjem most egy kicsit megvilágosodott.'Piszker Gyöngyi: 'Nagyon szívesen hallgattam volna még tovább Elrepült a két óra! Örülök, hogy jelen lehettem! Köszönjük!!!'Pataki  Ildikó: 'Fantasztikus előadás volt, aki ott volt, egészen biztosan más emberként, gazdagabban távozott!'Zagyva Sándor: 'Köszönjük Tvrtko, egy élmény volt!'A kézdi.infó 2 db ingyen belépõt sorsol ki a hozzászólók között 2013 október 18-án, hétfőn este 23 órakor. 

Pokoli történetek - Angyali történetek - Két óra a föld körül Vujity Tvrtkoval

Vujity Tvrtko a TV2 Naplójának műsorvezető-riportere, a világutazó, tudósító több mint húsz éve foglalkozik olyan történetekkel, amelyek néha megdöbbentőek, máskor hátborzongatóak. Televízióban, sajtóban és könyvekben is beszámolt élményeiről. A pokoli történetek mellett pozitív tapasztalatai is vannak, többek között erről is mesél majd az újságíró. Ez egy olyan este lesz, ahol rengeteg a humor és a nevetés is, egy este, amit soha nem fognak elfelejteni - ígéri az előadó.

Az est témái közül néhány: szó lesz a világ utolsó hadifoglyának hazatéréséről, Kim Ir Szen üvegkoporsójáról, a világhírű 3-as szektorról. A világ legnagyobb lepratelepéről, ahol az arc nélküli emberek élnek, megismerhetik a világ legidiótább diktátorát. Lebilincselően izgalmas kalandok segítségével utazhatják körbe a Földet. Olykor szívszorító, olykor kacagtatóan humoros este keretében.

Vujity Tvrtko már tavaly bemutatkozott a székelyföldi közönség előtt, először Sepsiszentgyörgyön ahol egymás után kétszer telt meg a színház, közel ezer rajongójával sikerült találkoznia, majd Udvarhelyen és Marosvásárhelyen. A közönségtalálkozók nagyon jó hangulatban zajlottak olyan hétköznapi emberekről mesélt, akik kitartanak álmaik mellett, bemutatott néhány jelenleg is aktív diktatúrát, illetve arról próbálta meggyőzni közönségét, hogy nem nekünk, magyaroknak a legrosszabb a világon.

A találkozóra a következő helyszínen és időpontban kerül sor: Kézdivásárhely 2013. október. 29., kedden 19 óra, Vigadó Művelődési Ház nagyterme

Pár visszajelzés az eddigi közönségtalálkozókról:
Bíró Miklósné Tompa Enikő, Sepsiszentgyörgy: "Igen, akkor ott, azon a felejthetetlen estén megtörtént a csoda."
Szabó Margit: "Csodálatos előadás volt, köszönöm!"
Salánczi Edina: "Szuper volt. Az örök borúlátó férjem most egy kicsit megvilágosodott."
Piszker Gyöngyi: "Nagyon szívesen hallgattam volna még tovább Elrepült a két óra! Örülök, hogy jelen lehettem! Köszönjük!!!"
Pataki  Ildikó: "Fantasztikus előadás volt, aki ott volt, egészen biztosan más emberként, gazdagabban távozott!"
Zagyva Sándor: "Köszönjük Tvrtko, egy élmény volt!"




A kézdi.infó 2 db ingyen belépõt sorsol ki a hozzászólók között 2013 október 18-án, hétfőn este 23 órakor. 

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

R.AttilaR.Attila
Bejegyezve: 2013-10-24 20:38:22
Kiváncsian várom Vujity Tvrtko elõadását.
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2013-10-28 23:48:47
Ingyen belépõt nyert [R.Attila].
Jó szórakozást mindenkinek.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!