Udvartér Teátrum Kézdivásárhely

» White Coffe, fekete-fehér vígjáték

White Coffe, fekete-fehér vígjáték - WHITE COFFEEfekete-fehér vígjátékDecember 16-án, hétfőn 19 órától a magyarországi Lakmusz csoport és a csehországi Divadlo Unlimited közös produkcióját, a White Coffee-t láthatja a kézdivásárhelyi közönség, a Városi Színház szervezésében. A stúdióelőadásra a Vigadó Művelődési Házban kerül sor, helyfoglalás a 0267-360 179-es vagy a 0729-058 197-es telefonszámokon, vagy személyesen a Vigadó szervezőirodájában 8 és 16 óra között vagy előadások előtt egy órával. Jegyek ára, egységesen 10 lej.A történet valótlan eseményeken alapul. A szereplők neve, kora és neme színtiszta hazugság. A szereplők politikainézetei konstrukció szüleményei és bármilyen színészi hitelesség a fikció része. A zene és ének szándékosan hamis és az esetleges tánc teljesen indokolatlan. A próbák alatt senki nem sérült meg és semmilyen álatot nem ért fizikai erőszak. Csak a bagoly még mindig nem tudja, hogy hogy hívják azt a cigányt, aki repülőt vezet... Szereplők: Fekete Réka-Thália, Fekete Lovas Zsolt, Koncz Andrea, Kovács Annamária, Orbók Áron és Vass Csaba Dramaturg: Gertrud Mária KorpičDíszlet és jelmez: Barbara WojtkowiakZene: Zdeněk DočekalKoreográfia: Halka TřešňákováProdukciós vezető: Ester PeterováRendező: Lucie MálkováA projekt a Cseh Kulturális Minisztérium és a VARP PA Nemzetközi Visegrádi alap rezidens program segítségével jött létre.

WHITE COFFEE
fekete-fehér vígjáték


December 16-án, hétfőn 19 órától a magyarországi Lakmusz csoport és a csehországi Divadlo Unlimited közös produkcióját, a White Coffee-t láthatja a kézdivásárhelyi közönség, a Városi Színház szervezésében. A stúdióelőadásra a Vigadó Művelődési Házban kerül sor, helyfoglalás a 0267-360 179-es vagy a 0729-058 197-es telefonszámokon, vagy személyesen a Vigadó szervezőirodájában 8 és 16 óra között vagy előadások előtt egy órával. Jegyek ára, egységesen 10 lej.

A történet valótlan eseményeken alapul. A szereplők neve, kora és neme színtiszta hazugság. A szereplők politikainézetei konstrukció szüleményei és bármilyen színészi hitelesség a fikció része. A zene és ének szándékosan hamis és az esetleges tánc teljesen indokolatlan. A próbák alatt senki nem sérült meg és semmilyen álatot nem ért fizikai erőszak. Csak a bagoly még mindig nem tudja, hogy hogy hívják azt a cigányt, aki repülőt vezet...

Szereplők: Fekete Réka-Thália, Fekete Lovas Zsolt, Koncz Andrea, Kovács Annamária, Orbók Áron és Vass Csaba

Dramaturg: Gertrud Mária Korpič
Díszlet és jelmez: Barbara Wojtkowiak
Zene: Zdeněk Dočekal
Koreográfia: Halka Třešňáková
Produkciós vezető: Ester Peterová
Rendező: Lucie Málková

A projekt a Cseh Kulturális Minisztérium és a VARP PA Nemzetközi Visegrádi alap rezidens program segítségével jött létre.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!