Vigadó - Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

Ambrus Attila - A Viszkis Kézdivásárhelyen

» XII. erdélyi Kossuth-szónokverseny díjkiosztó ünnepsége, gálaműsor

XII. erdélyi Kossuth-szónokverseny díjkiosztó ünnepsége, gálaműsor - 2012. április 28., szombaton  16 órától a XII. erdélyi Kossuth-szónokverseny díjkiosztó ünnepsége, gálaműsor - a Bod Péter Tanitóképző szervezésébenFellépők: a Bod Péter Tanítóképző kórusa (karvezető Kocsis Róbert), az iskola Gyöngyvirág tánccsoportja (vezetőjük Szováti Mária), a színjátszókör tagjai a Látjátok feleim… című verses, zenés, táncos összeállítással (vezető tanáraik Deák Magdolna és Fejér Piroska), valamint a hatvani testvériskola tanulói is egy műsorral. Az előadásra a belépés ingyenes.

2012. április 28., szombaton  16 órától a XII. erdélyi Kossuth-szónokverseny díjkiosztó ünnepsége, gálaműsor - a Bod Péter Tanitóképző szervezésében
Fellépők: a Bod Péter Tanítóképző kórusa (karvezető Kocsis Róbert), az iskola Gyöngyvirág tánccsoportja (vezetőjük Szováti Mária), a színjátszókör tagjai a Látjátok feleim… című verses, zenés, táncos összeállítással (vezető tanáraik Deák Magdolna és Fejér Piroska), valamint a hatvani testvériskola tanulói is egy műsorral. Az előadásra a belépés ingyenes.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!