A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, 2023. május 15-én (hétfő) 18 órától, Zsigmond Enikő - A Szent Anna-tó és Bálványos környékének túrakalauza című könyvének bemutatóján vehetnek részt az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház dísztermében. A szerző beszélgetőtársa Kakas Zoltán.

A kötet alcíme többet sejtet annak tartalmáról: A térség krónikája és túrakalauza. Gyakorlott turisztikai szakíróként Zsigmond Enikő áttekinthető, olvasmányos, érdekes információkban gazdag kötetet szerkesztett, amelyben számos hasznos tudnivalóval szolgál a bakancsos turistáknak, de haszonnal forgathatják az autósok is – no meg azok is, akik ilyen-olyan okokból nem tudnak felkerekedni és megnézni a természet e csodáját, de képzeletben szeretnék bebarangolni azt.

A kötet mottóját maga a szerző fogalmazta meg: „Szerencsés vagyok! Nekem nem kellett visszamennem a természethez. Mindig benne éltem, benne élek ma is, és úgy fogom elhagyni ezt az árnyékvilágot, hogy erdők, rétek vesznek majd körül, és madarak fogják fölöttem énekelni az örök, igazi zsoltárt, a természet szimfóniáját.”
Várjuk szeretettel!

Belépés díjtalan