Már válthatók bérletek a kézdivásárhelyi Városi Színház 2015/2016-os évadjára. A bérlet három saját és két vendégelőadásra érvényes.
A korábbi évadoktól eltérően, az aktuális évadban a Városi Színház három saját, egy stúdió- és két nagyszínpadi előadást kínál nézőinek.

Stúdióelőadásként a Fekete Vince és Szilágyi Domokos alkotásaiból összeállított, A dolgokról a földi szellemnek című zenés-verses előadás lesz megtekinthető. A Kolcsár József által rendezett darabban közreműködik a Mácsafej zenekar és Gábor Szabolcs szaxofonos.

A két nagyszínpadi előadás Molnár Ferenc Játék a kastélyban című darabja, melyet az évad első felében mutat be a színház, illetve a szilveszteri előadás, amely Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux Második váratlan szerelem című vígjátéka lesz. Előbbit Kolcsár József, míg utóbbit Csurulya Csongor viszi majd színre.
Vendégelőadásként a Csíki Játékszín Zágon István – Nóti Károly – Eisemann Mihály Hippolyt, a lakáj című zenés vígjátéka lesz megtekinthető, Csíki Zsolt rendezésében, illetve a Városi Színház vendégül látja a sepsiszentgyörgyi M Studio Mozgásszínház Személyazonosság című előadását is, melyet Fehér Ferenc rendez.

A bérletek ára változatlan, felnőtteknek 50 lejbe, nyugdíjasoknak és diákoknak 40 lejbe kerül. A színház továbbra is kínál mecénás bérletet, melynek ára 400 lej és belépést biztosít az összes Városi Színház által szervezett előadásra.
Bérleteket vásárolni a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában lehet munkanapokon 8 és 16 óra között. Előfoglalás a 0267 60 179-es valamint 0040 729 058 197-es telefonszámokon lehetséges.

A Városi Színház bérletes darabjain kívül szabadelőadásokat is fog kínálni felnőtt és gyerek nézőinek egyaránt.

A hozzászólók között 2 db bérletet sorsolunk ki október 30-án.