Játékdélután a református imateremben

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk,
hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.''
(George Bernard Shaw)

E mondat igazságát figyelembe véve november 7-én, szerdán első alkalommal került sor társasjátékozással egybekötött teadélutánra, amelyet elsősorban gyülekezetünk nyugdíjas tagjai számára szerveztünk meg.

A közel húsz résztvevőt Ruszka Sándor lelkipásztor köszöntötte a 104. zsoltárral, melynek sorai arról beszéltek, hogy Isten is kedvét leli a játékban. Ezt követően a legutóbbi játékélményünket oszthattuk meg egymással, majd az érdekesebbnél érdekesebb játékok bemutatása következett. Az est további részében pedig ki-ki kedve szerint próbálhatta ki a különféle stílusú társasokat. Öröm volt látni, hogy bár jónéhányan nagyon régen ültek le játszani, mégis önfeledten tudtak bekapcsolódni a közös tevékenységekbe.

Ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket Szabó Katalin tanítónőnek, aki a Step by Step Egyesületet képviselve koordinálta az estet.
Továbbá hálásak vagyunk a Wegener Pro Sanitate Alapítvány vezetőségének, Bakk Vitális Mária Kinga igazgatónőnek és Sárkány Hannának, akik a társasjátékokat biztosították számunkra.

A következő játékdélutánt december 12-én tartjuk, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Kocsis Virág